Под ръководството на Районна прокуратура – Видин се водят действията

...
Под ръководството на Районна прокуратура – Видин се водят действията
Коментари Харесай

Задържаха за 72 часа младежа, който блъсна дете с колело в Брегово

Под управлението на Районна прокуратура – Видин се водят дейностите по следствие по формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 343, алинея 3, прочие 3, б. „ а “, прочие 2, вр. алинея 1, б. „ б “, прочие 2, вр. член 342, алинея 1, прочие 3 от Наказателен кодекс.
На 18.08.2022 година, на ул. „ Александър Стамболийски “ в Брегово, област Видин, лидер на лек автомобил провокирал пътнотранспортно произшествие. При случая потърпевш 13-годишен велосипедист, прекосявал кръстовище.



Извършителят на действието напуснал местопроизшествието.
Незабавно е бил осъществен оглед на местопроизшествието, конфискувани са движимости, относими към предмета на следствие.
Вследствие на удара на потърпевшото момче е била породена междинна телесна щета, изразяваща се във краткотрайно разстройство на здравето, рисково за живота.
В хода на откриване на закононарушението причинителят на действието е открит - В.Г. (на 19 години).
С разпореждане на прокурор в Районна прокуратура – Видин той е притеглен в качеството на обвинен и е арестуван за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР