Почистете тоалетната, без да използвате химикали! В тоалетната чиния остават

...
Почистете тоалетната, без да използвате химикали! В тоалетната чиния остават
Коментари Харесай

Съвет от водопроводчик: ето как да почистите тоалетната без химикали

Почистете тоалетната, без да употребявате химикали!

В тоалетната паница остават замърсявания и варовик, изключително в зони, които са сложни за разчистване. Това може да докара, даже, да задръстване на тоалетната и тогава би трябвало да потърсите професионална помощ.

Почистете тоалетната сами с този елементарен трик! Свежият мирис ще се резервира за дълго.

Процедурата е доста елементарна: вземете дребна бутилка без капачка, потопете гърлото й във водата и натиснете бутилката няколко пъти, с цел да изпомпате водата от тоалетната. След това внезапно повдигнете бутилката и излейте водата в мивката.

Тоалетната би трябвало да бъде изцяло източена. Работете с гумени ръкавици. Когато изсъхне изцяло, вземете сода и я изсипете вътре в тоалетната. След това, изтъркайте цялата повърхнина на тоалетната от вътрешната страна.

Оставете всичко да престои половин час. След 30 минути прибавете оцет към тоалетната. Оцетът и содата ще реагират. След това, вземете кофа с вода и изплакнете тоалетната няколко пъти.

Тази процедура ще ви помогне да се отървете от миризмите и бактериите. Изстискайте паста под ръба на тоалетната. Тоалетната ще остане чиста за дълго време и ще мирише на свежо.

Почиствайте по този метод тоалетната един път на 6-12 месеца.

Освен че, ще мирише на свежо, ще предпазите тоалетната си от задръстване.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР