Почина председателят на ПП Обединени земеделци Петя Ставрева. Това съобщиха

...
Почина председателят на ПП Обединени земеделци Петя Ставрева. Това съобщиха
Коментари Харесай

Почина депутатът Петя Ставрева

Почина ръководителят на Политическа партия " Обединени земеделци " Петя Ставрева. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия " Обединени земеделци ".

" С дълбока тъга оповестяваме, че след малко боледуване ни напусна ръководителят на Политическа партия Обединени земеделци Петя Ставрева, депутат в 49-ото Народно събрание, от 13 МИР, град Пазарджик ", написаха от партията.

Поклонението ще състои на 8 май, сряда от 11 до 13 часа в катедралния храм „ Св. Богородица ", гр. Пазарджик.

Петя Ставрева е ръководител на Политическа партия „ Обединени земеделци " от 26 март 2011 година. От 2007 до 2009 година тя е член на Европейския парламент от Европейската национална партия (EНП). Работи в Комисиите по земеделие и развиване на селските региони, по бюджетен надзор и по тъждество на половете. През 2008 година тя инициира основаването на Обществен съвет за цивилен мониторинг върху усвояването на средства от европейските фондове в земеделието. От 2009 година е ръководител на българо-френски комитет за побратимяване. През 2016 година тя е определена за ръководител на съдружие „ Балканска земеделска камара ". Като специалист по Обща селскостопанска политика на Европейски Съюз тя взе участие в интернационалните организации и планове.

От 2001 година тя завежда " Връзки с обществеността " на Земеделския юношески съюз към Български земеделски народен съюз – Народен съюз. От 2004 година е ръководител на регионалното настоятелство на Земеделския юношески съюз, София-град. От 2002 година до 2005 година е районен координатор за България на интернационална организация на младите аграрни производители. От 2005 година е ръководител на Управителния съвет на съдружие " Младежки начинания 2004 ". През 2006 година е определена за член на Постоянното наличие на Български земеделски народен съюз – Народен съюз, секретар по интернационалните въпроси.

Има магистърска степен по публицистика и всеобщи връзки от Софийския университет " Св. Климент Охридски ", както и магистърска степен по „ Агробизнес " от Аграрен университет – Пловдив. Има специализация по политическа връзка в Институт " Роберт Шуман ", Будапеща, както и специализация по политически мениджмънт в Нов български университет.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР