Почина председателят на ПП Обединени земеделци и депутат от ПП-ДБ

...
Почина председателят на ПП Обединени земеделци и депутат от ПП-ДБ
Коментари Харесай

Почина депутатът от ПП-ДБ Петя Ставрева

Почина ръководителят на Политическа партия " Обединени земеделци " и народен представител от ПП-ДБ Петя Ставрева. Тъжната новина оповестиха от пресцентъра на Политическа партия " Обединени земеделци ".

" С дълбока тъга оповестяваме, че след малко боледуване ни напусна ръководителят на Политическа партия " Обединени земеделци " Петя Ставрева, депутат в 49-ото Народно събрание, от 13 МИР, град Пазарджик ", написаха от партията.

Петя Ставрева е ръководител на Политическа партия „ Обединени земеделци " от 26 март 2011 година. От 2007 до 2009 година тя е член на Европейския парламент от Европейската национална партия (EНП). Работи в Комисиите по земеделие и развиване на селските региони, по бюджетен надзор и по тъждество на половете. През 2008 година тя инициира основаването на Обществен съвет за цивилен мониторинг върху усвояването на средства от европейските фондове в земеделието. От 2009 година е ръководител на българо-френски комитет за побратимяване. През 2016 година тя е определена за ръководител на съдружие „ Балканска земеделска камара ". Като специалист по Обща селскостопанска политика на Европейски Съюз тя взе участие в интернационалните организации и планове.

От 2001 година тя завежда " Връзки с обществеността " на Земеделския юношески съюз към Български земеделски народен съюз – Народен съюз. От 2004 година е ръководител на регионалното настоятелство на Земеделския юношески съюз, София-град. От 2002 година до 2005 година е районен координатор за България на интернационална организация на младите аграрни производители. От 2005 година е ръководител на Управителния съвет на съдружие " Младежки начинания 2004 ". През 2006 година е определена за член на Постоянното наличие на Български земеделски народен съюз – Народен съюз, секретар по интернационалните въпроси.

Има магистърска степен по публицистика и всеобщи връзки от Софийския университет " Св. Климент Охридски ", както и магистърска степен по „ Агробизнес " от Аграрен университет – Пловдив. Има специализация по политическа връзка в Институт " Роберт Шуман ", Будапеща, както и специализация по политически мениджмънт в Нов български университет.

Поклонението ще състои на 8 май, сряда от 11 до 13 часа в катедралния храм „ Св. Богородица ", гр. Пазарджик.Тя ще бъде заровена в стеснен фамилен кръг.

Източник:БГНЕС

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР