По традиция дадохме старт на поредната предизборна кампания с водосвет

...
По традиция дадохме старт на поредната предизборна кампания с водосвет
Коментари Харесай

Николай Нанков: В политиката няма място за аматьори

По традиция дадохме старт на следващата предизборна акция с водосвет в Катедралния храм " Св. св. Кирил и Методий " в Ловеч. Тръгваме за безапелационна победа с тим от младежи и потвърдени специалисти в своята област. Средната възраст на листата е 42 години, като най-младият в нея е на 34 – Павлин Йотов от Луковит, а с максимален житейски опит, само че единствено на 55 години е доктор Краси Дончев от Съюз на демократичните сили. Последните години ясно демонстрираха, че в политиката няма място за дилетанти. Това написа във Facebook лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Ловеч Николай Ненков.
 
 Откриване на акцията в Ловеч Откриване на акцията в Ловеч Източник: Политическа партия ГЕРБ
" Наложеното от съперниците ни безвремие би трябвало да завърши. Нужни са опитни политици, с воля и потенциал да ръководят страната. Защото светът е раздиран от рецесии и несъгласия и България няма повече време за губене. Убедени сме, че българинът се умори от несполучливи политически опити, от избори, от безплодни политически нападки, които не трансформират живота му към по-добро. Напротив - от ден дневно възприятието за безизходност, за неустановеност, за неналичието на вероятността става все по-силно.
Време е да сложим завършек на този мрак! И с гласа си да покажем решително, че са нужни решения, не " ала-бала ”, както споделят съперниците ни от Политическа партия. 
Ние от ГЕРБ знаем по какъв начин да върнем стабилността; по какъв начин утрешният ден да е по-добър, по-сигурен, по-смислен! Гласувайте! Всеки глас е значим! ", съобщи още Нанков.
 
 Николай Нанков при откриването на акцията Николай Нанков при откриването на акцията Източник: Политическа партия ГЕРБ
 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР