По-скоро от очакваното, Samsung започна да добавя страниците за поддръжка

...
По-скоро от очакваното, Samsung започна да добавя страниците за поддръжка
Коментари Харесай

Първите страници за нов сгъваем телефон се появиха на сайт на Samsung

По-скоро от предстоящото, Samsung стартира да прибавя страниците за поддръжка на нов сгъваем телефон на собствен уеб страница. По-конкретно, става въпрос за модела SM-F700F.

Не е загадка, че корейците работят върху сгъваем телефон с дизайн наподобяващ мидена черупка. Телефонът няма да е кой знае какъв брой по-различен от неотдавна пуснатия Motorola Razr 2019. Кодовото наименование на телефона е Bloom. Информацията, която свързва Bloom с този съответен модел се появи преди няколко месеца.
Кога се чака телефонът?
Със сигурност първо ще забележим премиерата на Galaxy S11, само че към този момент тече подготовката и за събитията по-късно. От GalaxyClub са разкрили информация на уеб страницата на производителя.

Samsung Africa разгласява поредност от страници за поддръжка на въпросния SM-F700F. Това удостоверява, че устройството ще се появи и на африканския пазар. На страниците не се вижда съвсем нищо, с изключение на модела. Подробностите ще се появяват занапред.

Фактът, че една от дивизиите на производителя стартира да се приготвя за стартирането, е забележителен. Има обаче възможност новият сгъваем телефон да не попадне в Galaxy Fold фамилията. Първият Fold се появи с номер SM-F900F, което приказва, че може да ни чака и нещо друго. Със сигурност и един по-бюджетен сгъваем телефон ще се одобри добре от доста консуматори.
Ето и една фотография на страница, където е намерено прибавянето на модела:
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР