Платформата за комуникация Zoom е измислила начин да позволи на

...
Платформата за комуникация Zoom е измислила начин да позволи на
Коментари Харесай

Zoom добавя опция за виртуален рецепционист

Платформата за връзка Zoom е измислила метод да разреши на хората, посещаващи офиси, да контактуват с рецепционист без физически контакт, единствено с едно позвъняване.

Новият инструмент Kiosk Mode е част от Zoom Rooms, едно от корпоративните оферти на компанията. За разлика от общоприетата услуга, Zoom Rooms е предопределена за места за срещи, каквито да вземем за пример са конферентните зали, а цените започват от 499 $ годишно за стая, написа CNBC.

Когато един клиент влезе в лобито на една компания, системата разрешава връзка с рецепционист след кликване на бутон. Служителят може да даде достъп на госта до офис пространството да вземем за пример посредством отдалечено отключване на врата.

„ Не е нужно рецепционистът да е в офиса. Той може да е в личния си дом. Може да е на всички места. Всъщност даже може да е в друга страна “, изясни Хари Мозелий, основният информативен шеф на Zoom. По думите му функционалността даже разрешава ръководството на няколко корпоративни здания по едно и също време от един човек.

Освен това Kiosk Mode може да помогне на фирмите да понижат броя на рецепционистите, които имат на всеки етаж.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР