Питали ли сте се как една от иконите на модерната

...
Питали ли сте се как една от иконите на модерната
Коментари Харесай

Мария Илиева разкрива своята тайна за красота в студиото на CodeHealthTV

Питали ли сте се по какъв начин една от иконите на модерната българска поп музика Мария Илиева съумява да резервира младежкия и лъчезарен тип на своята кожа. Талантливата изпълнителка разкри тайната на своята хубост в студиото на CodeHealthTV.

Мария Илиева разчита за своята сияйна кожа на белгийска елитна линия за хубост BELÈNE®. За разлика от множеството кремовете и обичайните артикули за хубост, високотехнологичната разработка подхранва кожата от вътрешната страна за забележими резултати извън.

Стъпка 1: образува силициева решетка, която омрежва и резервира колагена, в това число този, признат под формата на хранителна добавка. Така се реализира по-добър и дълготраен резултат и очевидно понижаване на признаците на стареене.

Стъпка 2: и витамини и минерали подкрепя заличаването на фините линии и бръчките, подмладява кожата и усъвършенства хидратацията и еластичността. 
Подробности за това, както и всичко любопитно към Мария Илиева – идни планове, Наградите на БГ Радио, турне, нова ария и още – гледайте в цялостното изявление с Инес Димитрова в CodeHealthTV:



(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР