Пирин Благоевград обмисля да продаде своя нападател Юго Комано, който

...
Пирин Благоевград обмисля да продаде своя нападател Юго Комано, който
Коментари Харесай

Ботев Пловдив и Крумовград в спор за нападател на Пирин

Пирин Благоевград обмисля да продаде своя нападател Юго Комано, който е привлякъл интереса на няколко български тима, в това число и от финалиста за Sesame Купа на България Ботев Пловдив. 24-годишният френски футболист е основен състезател за „ орлетата “ и има записани 4 гола.

„ Канарчетата “ пък ще продължат да наблюдават изявите му до края на сезона и може би по-късно ще стартират договаряния за неговото привличане. Те имат потребност от централен нападател, защото през зимата продадоха Антоан Бароан, а неговият заместител Георги Николов се контузи. В момента офанзивата на отбора води хърватинът Мартин Секулич, а Мохамед Брахими и Уме Емануел от време на време извършват ролята на подправена „ деветка “.

Юго Комано беше притеглен от Пирин през сегашния сезон след престой в българския втородивизионен Дунав Русе, словенския Табор Сежана и люксембургския Диферданж. Той е ученик на френския Метц. Комано е в проектите на новака в елита Крумовград, който търси заместител на нападателя Александър Колев, защото националът съвсем несъмнено ще се причисли към Левски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР