Пилотът на Стайков Рейсинг Камен Василев с автомобил Mitsubishi Lancer

...
Пилотът на Стайков Рейсинг Камен Василев с автомобил Mitsubishi Lancer
Коментари Харесай

Камен Василев стана лидер в шампионата ни по автомобилизъм преди финала

Пилотът на " Стайков Рейсинг " Камен Василев с автомобил Mitsubishi Lancer Evo IX поведе в генералното класиране на серия Макси преди финалния кръг на националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта. Това стана след извоюваното второ място в предпоследното съревнование за годината, което се организира на писта " Дракон " през миналия уикенд. Дебютантът в автомобилния спорт си обезпечи и купата в своя клас HC2 кръг преди финала на шампионата.

Камен Василев започва в неделното съревнование от шеста позиция след проблеми с предавателната кутия на неговия автомобил в съботните квалификации. В надпреварата той се движеше на четвърта позиция, когато конкуренцията бе прекъсната с проявлението на червен байрак след случай. В края на деня стана ясно, че участниците в случая са декласирани, което изпрати Василев на второ място в генералното класиране.

Във финалното съревнование, което ще се организира на 17-18 ноември на писта " Серес " в Гърция, Василев ще започва като водач в генералното класиране на клас Макси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР