Пилот пое контрола над самолет с 83 души на борда,

...
Пилот пое контрола над самолет с 83 души на борда,
Коментари Харесай

Пилот пое управлението на самолет с 83 души, докато беше натоварен с вълшебни гъби - и почти се разби

Пилот пое контрола над аероплан с 83 души на борда, до момента в който беше претрупан с вълшебни гъби, и съвсем разруши самолета, откакто дръпна два спешни лоста това може да е извадило от строя моторите.

44-годишният Джоузеф Дейвид Емерсън беше упрекнат в 84 обвинявания за застрашаване - по едно за всеки човек в самолета - и едно обвиняване за застрашаване на аероплан. Пилотът отвън дежурството беше задържан през октомври 2023 година, откакто екипажът заяви, че се е опитал да изключи моторите на полет на Horizon Air от Еверет, Вашингтон, до Сан Франциско, до момента в който се е возил на спомагателната седалка в пилотската кабина.

Самолетът беше отклонен към Портланд, където кацна безвредно с над 80 души на борда. След ареста си някогашният водач на Alaska Airlines призна, че е приемал опиати и сподели на полицията, че се е борил с меланхолия, съгласно обвинителни документи. След това, което екипажът разказва като къса битка, траяла единствено към 30 секунди, Емерсън напусна пилотската кабина, каз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР