Певицата Тейлър Суифт разкри, че е останала самотна по време

...
Певицата Тейлър Суифт разкри, че е останала самотна по време
Коментари Харесай

Тейлър Суифт казва, че е „изпила теглото ми в бяло вино“ по време на „самотния“ роман с Джо Алуин

Певицата Тейлър Суифт разкри, че е останала самотна по време на шестгодишната си връзка с някогашния й другар Джо Алвин.

Тейлър и Джо се разделиха при започване на 2023 година след шест години дружно, няколко месеца преди Тейлър да се откри с играча на Канзас Сити Чийфс Травис Келс. Раздялата с артиста Алвин пристигна като потрес, само че в този момент Тейлър загатна, че романтиката не постоянно е била розова, като разкри, че е написала някои от най-новите си материали, до момента в който е била „ самотна “ по време на карантина поради блокирането на COVID-19, по което време тя живееше с Джо.

По време на разпродаденото си турне Eras в Мелбърн, певицата на Shake It Off показа песента Betty, като сподели на почитателите, че се е нарисувала като „ призрачна викторианска дама “, преди да се пошегува, че това я лиши да бъде „ самотна жена на хилядолетието, покрита с котешки косми, изпиваща тежестта ми с бяло вино. “

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати отидете на The Огледало Съединени американски щати.

ПРО...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР