Певицата на хита от 90-те години „Син Талисман“ София Георгиева

...
Певицата на хита от 90-те години „Син Талисман“ София Георгиева
Коментари Харесай

Певицата София Георгиева: Калин Вельов е добър в барабаните, но дотам. Не може шлосер да е съветник на министъра


Певицата на шлагера от 90-те години „ Син Талисман “ София Георгиева от Перник е доста ядосана на сътрудниците си музиканти Калин Вельов и Пейо Пеев, както и на министъра на културата Боил Банов, написа zaPernik.com. Големият спор сред перничанката и барабаниста Калин Вельов, който върви от години, не стихва, а назад – разраства се. Перничанката се издразни на качена във Facebook усмихната фотография на музикантите Калин Вельов и Пейо Пеев дружно, която фотография най-вероятно е от правосъдно дело към Българската музикална асоциация, в чието управление е Калин Вельов. Певицата София Георгиева завоюва заведено дело против БМА.

Според певицата София, музикантът Пейо Пеев от група „ Спринт “ лъжесвидетелства, че тя не членува в БМА. Но ударите й главно са по Калин Вельов, който съгласно София Георгиева е обвързван с министъра на културата в България.

„ По моя информация Калин Вельов е консултант на министър Банов. Аз не желая Калин Вельов да е консултант на министър Банов, и в случай че министър Банов желае Калин Вельов аз не желая министър Банов “, гръмна във фейсбук профила си певицата София Георгиева от Перник.

„ Калин е добър с тъпана само че да се спре до там„, прикани София.

„ Шлосер няма по какъв начин да бъде консултант. Проблемът е в административните благоприятни условия и подготвеност. Калин се провали като изпълнителен шеф на БМА-Българска музикална асоциация, респективно няма място до министъра на културата при положение, че не е “удобно “ подложен “, разсъждава перничанката.

„ Калин имал семейство, да не съм му съсипвала живота? Аз ли съм най огромната наивник? Че калинковци на нашата територия никнат като губи в дъждовно време. Калинко отхвърли разговор освен това с вирнат нос. откакто ще го играем по правилник да го “, разяри се певицата София.

Тя разказва и среща сред нея и музиканта Пейо Пеев пред Министерството на армията. В пост във фейсбук, певицата София съжалява, че не е записала самопризнанията на Пейо Пеев, че си спомнил по кое време била членка на Българската музикантска организация, тъй като пред съда твърдял противоположното.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР