Петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо стана най-скъпоплатеният спортист

...
Петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо стана най-скъпоплатеният спортист
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Кристиано Роналдо

Петкратният притежател на " Златната топка " Кристиано Роналдо стана най-скъпоплатеният състезател в света, откакто подписа контракт със саудитския клуб " Ал Насър " до 2025 година Според информациите той ще получава по 200 млн. евро на година, само че в сумата влизат и приходите от спонсорски контракти.

При представянето си пред 25 хиляди души на стадиона на клуба Роналдо сподели, че е разчувствуван за новото предизвикателство, което го чака и желае да помогне в развиването на футбола в Азия. Той съобщи, че ще опита да промени мисленето на младите и назова Саудитска Арабия " прелестна страна ".

" Аз съм неповторим състезател. Спечелих всичко в Европа, усъвършенствах всички върхове, желая да направя същото и тук. Време е за ново предизвикателство ", сподели португалецът.
Свързани публикации Кешът от Катар в Екологичен потенциал: за какво е допустимо това да се случи 23 декември 2022, 09:46 Как ще се промени футболът след Катар 22 декември 2022, 06:50 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР