Пети строителен работник почина след тежкия инцидент на голям строителен

...
Пети строителен работник почина след тежкия инцидент на голям строителен
Коментари Харесай

Пета жертва взе трагедията със срутило се скеле в Хамбург

Пети строителен служащ умря след тежкия случай на огромен строителен обект в крайбрежния квартал " Хафен сити " в Хамбург.
Полицията в Хамбург удостовери смъртния случай късно вечерта в четвъртък.

Работникът е бил откаран в болница с животозастрашаващи пострадвания след сриването на скелето на 30 октомври. Четирима строителни служащи починаха на мястото на случая.

Според предходни данни на 30 октомври скелето се е срутило и е паднало в асансьорна шахта. По данни на пожарната то е паднало от осмия етаж в мазето.

" Хафен сити " се смята за най-големия план за градско развиване в Европа. На строителните площадки там към този момент станаха няколко съществени случая.

На 2 септември четирима служащи получиха животозастрашаващи пострадвания при сходен случай на строителна площадка на мостовете на река Елба в Хамбург - близо до " Хафен сити ".

Четиримата починали при сриването на скеле в Хамбург не са българи, както беше обявено незабавно след случая, а албанци, заяви на 1 ноември албанската медия „ Шчиптаря “, като се базира на немски медии. Пети албанец беше тежко ранен, написа Българска телеграфна агенция.

ДПА съобщи на 30 октомври, че четиримата строителни служащи, които са починали при рухването на скелето са българи, само че българското посолство в Берлин заяви, че не е постъпвала публична информация за починали и потърпевши българи при случая.

Германски медии, представени от „ Шчиптаря “, са удостоверили информацията за албанските строителни служащи, изгубили живота си на строителния обект. Говорител на полицията, представен от албанската медия, също отхвърли първичните данни за починали българи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР