Персоналът на здравен център в южната провинция Караман, Турция, наскоро

...
Персоналът на здравен център в южната провинция Караман, Турция, наскоро
Коментари Харесай

Бременна котка влезе сама в медицински център в Турция и роди четири здрави котенца.

Персоналът на здравен център в южната провинция Караман, Турция, неотдавна одобри необикновен пациент. Бременна котка, която била на часове преди раждането, откри тайнствен път до медицинския център, като личният състав вижда при идването й, че животното е напът да роди.

Докато бременната котка мяучеше пред фамилния здравен център и молеше за помощ хората вътре, охранителните камери към постройката снимали виковете й за внимание.

Котката роди четири котенца благодарение на доктор и няколко медицински сестри от центъра. Едно от котенцата съвсем не съумява да оцелее, само че се избавя с помощта на намесата на здравна сестра, която схваща, че новороденото не диша. Медицинската сестра Бетюл Йълмаз изяснява: „ Котето не дишаше, когато се роди. Помогнах му да прескочи трапа със сърдечен масаж. “

Лекарите и медицинските сестри в фамилния здравен център споделиха, че са впечатлени от съобразителността и молбата на котката за помощ.

„ Внезапно чухме звука на котка в коридора на центъра. “, сподели доктор Хюсеин Улу, като добави, че четирите котета и майката са в положително здраве.

https://mozache.com/wp-content/uploads/2023/09/kotka.mp4

Междувременно здравната сестра Туба Яман, която оказа помощ на майката в процеса на раждане, сподели щастливо: „ Осъзнахме, че тази котка, която пристигна на вратата ни сутринта, се нуждае от помощ. Имаме четири красиви котенца и считаме да ги създадем талисмани на клиниката. “

Източник: mozache.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР