Военноморски ветеринар, брутално ограбен във Филаделфия, докато разхожда кучето си, получава 100 шева

...
Пенсиониран военноморски командир беше изпратен в болница и се нуждаеше
Коментари Харесай

Пенсиониран военноморски командир беше изпратен в болница и се нуждаеше от поне 100 шева, след като беше брутално ограбен в „Града на братската любов“.< /p>

Полицията във Филаделфия издирва заподозрян, след като жертвата Скот Харис беше нападната късно вечерта в събота, докато извеждаше кучето си на разходка. Инцидентът е станал близо до кръстовището на 30-та улица и улица Джеферсън, в квартал Брюъритаун, съобщи FOX 29 Филаделфия.

Харис каза на изхода, че разхождал кучето си Нора близо до местна детска площадка, когато бил скочен. Главата му беше ранена при нападението и той не може да си спомни много от случилото се.

„Голям купон се вдигна от другата страна на улицата, до който в ретроспекция вероятно не трябваше да се приближавам, следващото нещо, което си спомням, е в спешното отделение, защото някак си припаднах след това", каза той.

Полицията каза, че портфейлът на Харис, съдържащ кредитни карти и личната му карта, са били откраднати при грабежа. Властите не са публикували описание на нападателя.

Линейка откара Харис в болницата в събота вечерта, където той беше лекуван за мозъчна травма, счупени зъби и тежки отоци и синини в лицето.

„Хирургът каза, че е спрял да брои при 100 шева“, каза Харис пред FOX 29, много от които бяха поставени в устата му.

„Изкарах една година в военна зона в Ирак, изкарах две години в Украйна и не бих очаквал това да се случи в моя квартал“, каза Харис.

Партньорът на жертвата, Джоузеф Хърчик, каза, че е бил вкъщи по време на нападението и смята, че извършителят е някой от голямата група на детската площадка. Неговата камера за наблюдение е заснела три жени, които помагат на Харис и Нора да се приберат.

„Върнаха го обратно, иначе не знам какво щеше да се случи“, каза Хърчик пред FOX 29. „Бяхме на прага и той просто кървеше, разговарях по телефона с 911, защото не знаех откъде идва кръвта, не знаех дали е бил намушкан."

Двойката каза, че полицията не е успяла отговори на многобройните им оплаквания за големи, извън контрол тълпи от извън квартала, организиращи късно вечерни партита на детската площадка.

„Ето какво се случва, когато нещо не е контролирано от полицията и можеше да бъде по-лошо “, каза Хърчик. „Ще трябва убийство, за да спре това.“

Харис и Хърчик са живели в Брюъритаун от четири години и някога са смятали парка от другата страна на улицата за продан за своите У дома. Но вече не.

„Искам повече полицейско присъствие или да заключвам парка през нощта“, каза Хърчик. „Просто патрулирайте в квартала.“

„Наистина е разстройващо, защото искате да се чувствате сигурни у дома“, каза Харис.


Оригинална статия източник: Военноморски ветеринар, брутално ограбен във Филаделфия, докато разхожда кучето си, получава 100 шева

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР