Пенсиониран парамедик, който беше пръв на мястото, когато бебе получи

...
Пенсиониран парамедик, който беше пръв на мястото, когато бебе получи
Коментари Харесай

Ужас в Леголенд, когато бивш фелдшер се бори да спаси живота на бебето, след като чу ужасяващите писъци на майката

Пенсиониран парамедик, който беше пръв на мястото, когато бебе получи сърдечен арест в Леголенд Уиндзор, приказва за обезвереното си пробвайте да спасите бебето.

Матю Бърнс, 60, и различен парамедик дадоха на петмесечното момче CPR в продължение на 20 минути в тематичния парк, до момента в който то стартира да диша още веднъж. След това бебето беше откарано по неотложност в болница, където за жалост умря в неделя.

27-годишна жена от Уитам, Есекс е задържана по съмнение в немарливост, причиняваща ненужни пострадвания. Полицаите приканват всеки, който е бил на опашката за пътешестване на щаба на бреговата защита сред 11.30 ч. и 12.45 ч. в неделя, да даде информация и потвърдиха, че работят „ в тясно съдействие “ с личния състав на Legoland като част от тяхното следствие.

Г-н Бърнс, който инцидентно се оказа наоколо със фамилията си в " знамение ", сподели, че една жена притича с крещящи " помощ, бебето ми е в неволя ". Той сподели, че „ синьото и мърляво “ бебе е било в панер за носене, закрепен за май...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР