Пазарджишки педагогически съветници и психолози се обединиха около каузата да

...
Пазарджишки педагогически съветници и психолози се обединиха около каузата да
Коментари Харесай

Пазарджишки педагог спешно се нуждае от помощ за трансплантация в Турция

Пазарджишки педагогичен съветници и психолози се сплотиха към идеята да оказват помощ на собствен обичан сътрудник в сложен за него миг. Човекът незабавно се нуждае от средства за трансплантация на бъбрек в клиника в Турция.



Това е Тодор Тодоров, който работи повече от 20 години в системата на образованието в Пазарджик, а от години е педагогичен консултант в Езиковата гимназия - пишат до медиите негови сътрудници. Те са изпратили писмо с молба за подпомагане и до Регионалното ръководство по образованието, което публикуваме по-долу.

През 2018 година след извършени проучвания излиза наяве, че Тодор Тодоров е с бъбречна непълнота. Започва дълго лекуване, което не дава упования резултат.

Предстои, след броени дни, Тодор Тодоров да бъде включен в листата на нуждаещите се от трансплантация български жители, само че в България този развой е дълъг и от време на време неосъществим.

Заради влошеното здравословно положение фамилията на Тодор търси помощ от лечебни заведения в чужбина. Сега те чакат оферта от болница в Турция, като в предварителните диалози и извършени проучвания, които демонстрират съгласуемост, е конкретизирано, че неговата сестра може да бъде негов донор.

За да си върне здравето, педагогът се нуждае от 55 000 лв. - сума, с която не разполага.

Банковата сметка на Тодор Иванов Тодоров е: ОББ, BG73UBBS80021043059150 (в български левове).

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР