Павлин Далев е новият управител на Форнетти България. Той заменя

...
Павлин Далев е новият управител на Форнетти България. Той заменя
Коментари Харесай

Павлин Далев е новият управител на Форнетти България

Павлин Далев е новият шеф на " Форнетти България ". Той заменя на поста Мартин Удварев, който управлява българското сдружение към този момент 17 години, само че в този момент става шеф на " Форнетти Румъния ".Павлин Далев е част от " Форнетти България " от 2016 година, бил е заместник-управител и търговски шеф на компанията. Той е експерт в ръководството на продажбите и маркетинга с повече от 24 години опит. Работил е в разнообразни промишлености - бързооборотни артикули, телекомуникации, автомобилна и хранително-вкусова индустрия. Завършил е " Финанси и бизнес мениджмънт " в Стопанската академия " Д.А. Ценов " - Свищов.

Павлин Далев е новият шеф на " Форнетти България ". Той заменя на поста Мартин Удварев, който управлява българското сдружение към този момент 17 години, само че в този момент става шеф на " Форнетти Румъния ".

Павлин Далев е част от " Форнетти България " от 2016 година, бил е заместник-управител и търговски шеф на компанията. Той е експерт в ръководството на продажбите и маркетинга с повече от 24 години опит. Работил е в разнообразни промишлености - бързооборотни артикули, телекомуникации, автомобилна и хранително-вкусова индустрия. Завършил е " Финанси и бизнес мениджмънт " в Стопанската академия " Д.А. Ценов " - Свищов.

Досегашният шеф Мартин Удварев на процедура наложи марката " Форнетти " в страната, като ръководеше всички оперативни процеси, бизнес развиването, човешките запаси и мениджмънта на компанията.

" Форнетти България " е в страната от 2007 година Дружеството е част от Fornetti Group, която сплотява пазарите на Унгария, България и Румъния. Групата е част от швейцарско-ирландската Aryzta AG, профилирана в пекарската промишленост.
Реклама
За 2022 година обектите на компанията в България са 1082, или с 340 повече спрямо миналата година. Точките на продажба във Food Service канала (заведения, учебни лавки и др.) са 600, а във вериги и по-малки магазини - над 482. Обектите на франчайз са 173, прецизираха от " Форнетти България " за " Капитал ".

През 2021 средномесечният чист доход от продажби е бил 876 хиляди лв., а средномесечните продажби в количества доближават близо 195 хиляди кг. Компанията продава 42 типа тестени замразени артикули, които внася в страната. Приходите за 2021 са 10.1 млн. лв. (35% растеж по отношение на миналата година), а чистата облага - 166 хиляди лв. (при 214 хиляди лева загуба за 2020).
Свързани публикации Летящ start up 26 ноември 2010, 15:29 Бизнес под чадър в сложни времена 20 февруари 2009, 12:20
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР