„Миризми на изгоряло, шумове“: Пътниците описват полет, който падна от 15 000 фута, след като напусна CLT

...
Пътниците на полет, който тръгна от Шарлот Дъглас, преживяха страшни
Коментари Харесай

Пътниците на полет, който тръгна от Шарлот Дъглас, преживяха страшни моменти, когато самолетът им падна от 15 000 фута за броени минути.

Полетът излетя от Шарлот Дъглас в четвъртък следобед и се насочваше към Гейнсвил, Флорида. Той е управляван от Piedmont Airlines, дъщерно дружество на American Airlines.

American Airlines каза, че пилотът е получил известие за проблем с херметизацията и незабавно се е спуснал на по-ниска височина, докато самолетът може да кацне безопасно.

Пътят на полета, показан на FlightAware, показва, че пада в Южна Джорджия, преди да кацне в Гейнсвил, Флорида. След пътуване на постоянна надморска височина от 30 000, той падна до 15 000 фута само за три минути. Полетът имаше 48 пътници и трима членове на екипажа.

ПРЕДИШЕН РЕПОРТАЖ: Проблеми с полета на American Airlines след излитане от Шарлот Дъглас

Пътниците описаха преживяването на Ерика Джаксън от Channel 9.

Джулиана Фернандес каза, че тя и семейството й са пътували от окръг Колумбия за Гейнсвил в четвъртък с престой в Шарлот. Тя наистина не разбираше какво се случва.

„Аз съм оптимист“, каза Фернандес. „Не мислех много за това.“

Тя добави, че по средата на полета кислородните маски бяха пуснати, за да ги носят пътниците.

„Мисля, че останахме около 20 минути, без да знаем какво се случва“, каза Фернандес. „Всъщност не получихме никаква информация.“

Колегата на Фернандес Харисън нарече събитието травмиращо. Тези в задната част на самолета са усетили най-голям ефект от падането, каза Фернандес.

СВЪРЗАНО: Пътникът издържа 18-часово закъснение, получава целия самолет за себе си

„Казаха че са усетили миризми на изгоряло, шумове и пукане в ушите.“ тя каза. „И подобни неща. Но те бяха в задната част на самолета.“

Според American Airlines никой не е пострадал. Piedmont Airlines казва, че пилотът е разбрал, че планът има проблем с херметизацията и бързо се е спуснал на по-ниска височина. Не е обявена извънредна ситуация при кацане.

Фернандес каза, че преживяването ще промени нейната представа за бъдещи полети.

„Ако съм на полет и маските се разгънат отново, автоматично , ще го сложа на лицето си“, каза тя.

Пътниците казаха на Джаксън, че екипажът на борда пази всички спокойни и единствената стюардеса се погрижи всички да носят маските си.

(ГЛЕДАЙТЕ ПО-ДОЛУ: Съобщава се за наранявания след тежка турбуленция по време на полет от Ашвил)

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР