Пътник, пътуващ от летище Единбург, е имал най-лошия“ полет до

...
Пътник, пътуващ от летище Единбург, е имал най-лошия“ полет до
Коментари Харесай

Буян елен в полет на Ryanair превръща мечтаната ваканция на семейството в кошмар

Пътник, пътуващ от летище Единбург, е имал „ най-лошия “ полет до Тенерифе заради група мъже на елен, които пият личния си алкохол, викайки, ругаейки и даже изпарявайки на борда.

Илейн Уилсън Дънкан, на 62 години, и нейната братовчедка Линда Бишоп, също на 62 години, водеха вуйна си Кристин Мореланд, на 88 години, за първата й отмора след гибелта на брачна половинка й три години преди, защото тя се опасява да пътува сама. Семейството излетя от Единбург за Тенерифе на 26 април предходната година, само че полетът бързо се трансформира в " протест ", защото дузина мъже на елен започнаха да крещят и да ругаят, до момента в който си подават бутилка водка и пият пред очите.

Ryanair се извини за смущаващите пасажери - и сподели пред The ​​Mirror, че екипажът не е бил очевидец по какъв начин групата си пие или пие личен алкохол по време на полета. Говорейки пред Edinburgh Live, Илейн сподели: „ Когато за първи път пристигнахме на летището, бяхме разчувствани за идната почивка. Леля ми загуби брачна половинка си преди три...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР