Първото място, където ще изпитате тоталност“ – моментът, когато лицето

...
Първото място, където ще изпитате тоталност“ – моментът, когато лицето
Коментари Харесай

Издадени са предупреждения за пълно сонарно затъмнение: Запасете се с храна, наблюдавайте домашните си любимци и проверявайте очилата си

Първото място, където ще изпитате „ тоталност “ – моментът, когато лицето на слънцето е изцяло блокирано от луната – ще бъде Тихоокеанското крайбрежие на Мексико към 11:07 сутринта локално време.

Пътят на затъмнението ще навлезе в Съединени американски щати, където ще може да се вижда в щатите от Тексас до Ню Йорк през целия ден.

Докато Съединени американски щати се приготвят за астрономическото събитие, жителите издадоха няколко предизвестия, призоваващи ги да бъдат деликатни, когато става въпрос за всичко - от домашни любимци до шофиране.

Очаквайте разстройства при пътешестване по пътищата

Изображение: Щати като Тексас се приготвят от седмици. Снимка: AP Photo/Tony Gutierrez

Докато хиляди хора пътуват до места за наблюдаване, с цел да видят най-добре затъмнението, управляващите в доста щати предизвестиха, че има възможност от тапи.

В Тексас - първият Американски щат в директния път на затъмнението - на жителите е казано да отделят в допълнение време за пътувания с кола, защото " е евентуално трафикът да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР