Първо властта, а сега и бракът: 37-годишната Сана Марин преминава

...
Първо властта, а сега и бракът: 37-годишната Сана Марин преминава
Коментари Харесай

Сана Марин се развежда след 19 години съвместен живот с партньора си

Първо властта, а в този момент и бракът: 37-годишната Сана Марин минава през много противен интервал от живот си, до момента в който довършва мандата си като министър председател на Финландия.

Марин разгласи в Instagram, че ще се разведе със брачна половинка си Маркус Райконен - татко на детето ѝ и сътрудник, с който живее към този момент 19 години.

Двойката подписа брак през лятото на 2020 година, малко откакто Социалдемократическата партия завоюва предишните парламентарни избори във Финландия. Две години по-рано, през 2018 година се роди тяхната щерка Ема Амалия.

" Все още сме най-хубави другари, близки сме и сме любящи родители. Занапред още веднъж ще прекарваме време дружно като семейство. Надяваме се да уважите персоналното ни пространство. Няма да даваме повече мнения по тази тематика ", се споделя още в посланието ѝ.

Същото известие беше оповестено и в профила на Маркус Райконен.

Последната година от ръководството на Марин беше претрупана от медийни кавги - в това число с, който демонстрира по какъв начин тя танцува провокативно в компанията на инфлуенсъри и публицисти.

В различен клип от лятото на 2022 година тя беше снимана да танцува с финландския артист Олави Усивирта, което породи клюки за хипотетична извънбрачна спекулация. Музикантът отхвърли да има освен това от другарски връзки с премиера на Финландия.

В свое изявление Сана Марин споделя, че най-важното нещо в брака е двамата сътрудници да си дават свободно пространство.

" Ние се запознахме на толкоз ранна възраст - бяхме 18-годишни, израснахме дружно. Нашата динамичност постоянно е била симбиотична. Може би е било по-лесно да дадем пространство на другия, тъй като сме доста близки от младостта ни ", споделя тя.

Партията на Сана Марин не съумя да завоюва нов мандат на изборите през април 2023 година, а самата тя разгласи, че ще подаде оставка на идващия конгрес на Социалдемократите.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР