Партийна калинка от Средна европейска класа“ (СЕК), която е в

...
Партийна калинка от Средна европейска класа“ (СЕК), която е в
Коментари Харесай

Сигнал до Narod.bg: Партийна калинка съсипва сезона по морето! Пламен Янев мотае ремонт на яз. „Ясна поляна“, повтаря се водният ад в Царево

Партийна калинка от „ Средна европейска класа “ (СЕК), която е в орбитата на шмекерите от Политическа партия, е на път да провали летния туристически сезон в Бургас и региона, сигнализира извънредно пред Narod.bg източник от градската администрация. Става дума за новия регионален шеф на Бургас Пламен Янев от кохортата на СЕК с водач Константин Бачийски, с чиято листа тарикатите от „ Продължаваме промяната “ излязоха на политическата сцена, с цел да излъжат народа.

С бездействието на невнятния Пламен Янев Бургас ще би трябвало да върне в бюджета 23 млн. лева, предопределени за ремонт на язовир „ Ясна поляна “, който зарежда с вода общините по Южното Черноморие. За да не се повтори водният пъкъл, помлял Царево, Арапя и Каваци през септември и лишили 4 живота, язовирът би трябвало да бъде ремонтиран до края на 2023 година

По незнайни аргументи обаче откогато Пламен Янев заема поста на регионален шеф, реконструкцията на пречиствателната станция се бави. Ако закъснението продължи до края на годината, парите би трябвало да се върнат на страната. Според общинските съветници в Бургас главната причина за безобразието е явната непросветеност на партийната калинка, резултат от рехава биография, съчетана с липса на познания и умения. Затова и общинарите ще изискат отстраняването на Пламен Янев с петиция до Министерски съвет.

Реклама

За няколко месеца (калинката ме сложена на власт на 27 юли, б.ред.) регионалният на Бургас съумя само да се забърка в кавги. Пламен Янев се скара даже с политическите си ментори от ПП-ДБ, чийто общински съветници демонстративно смъкнаха доверието си от него и желаеха отстраняването му.

Очевидно това въздейства и на неговата душeвност. През последните месеци повярвалият си губернатор опасал регионалната администрация със записващи устройства. Камери са поставени във всички работни пространства, а над неговия кабинет виси особено устройство, което сканира влизащите в кабинета. „ Чувстваме се като в „ Биг Брадър “, всяко наше придвижване се следи “, оплакват се чиновници в общината. Достатъчно да погледнем кариерата на Пламен Янев, с цел да разпознаем типичната калинка, която скача от партия на партия в търсене на преференциален държавен пост, който да монетизира.

Така на един от най-отговорните постове във значима област като Бургас е подложен човек, който няма нито политическата харизма, нито професионална закалка да бъде на изборна служба, камо ли да ръководи региона. Едва ли сходен душевен невменяем човек би трябвало да бъде отпред на регионалната администрация на Бургас, откакто даже общинарите не го желаят, приключва сигналът до Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР