Пържената рибка е предпочитана храна. Тя не само е полезна,

...
Пържената рибка е предпочитана храна. Тя не само е полезна,
Коментари Харесай

Сложете няколко парчета от този зеленчук в тигана и НЯМА да мирише на пържена РИБА

Пържената рибка е желана храна. Тя освен е потребна, само че и извънредно вкусна – хрупкава коричка извън и сочно месо от вътрешната страна. Почти всеки обича да я похапва, без значение за какъв тип риба става въпрос.

Домакините обаче заобикалят да я готвят вкъщи, защото дни по-късно не могат да се отърват от миризмата, носеща се в цялата къща.
Лесни ТРИКОВЕ, с които незабавно разбираме дали рибата е ПРЯСНА
Рибата е един от най-полезните артикули и е целесъобразно да я похапваме колкото се може по-често. Да не забравяме да споменем, че е и...

Наближава Никулден и сме сигурни, че мнозина ще изберат пържената риба, вместо пълнения шаран, въпреки той да е обичайната храна за този празник. За да сме ви оптимално потребни, ще споделим един трик, с помощта на който ще съумеете да елиминирате миризмите на пържена рибка и на драго сърце ще се насладите на храната в чинията си.

Как да пържим риба, без да мирише на нея?
Много е просто. Става въпрос за един зарзават, който всеки познава напълно добре и го има в дома си. Обикновеният картоф прави чудеса, въпреки това да не ви се има вяра. Трикът е да нарежете няколко части картоф и да ги сложите в тигана, в който ще пържете рибата.

Картофът има способността да всмуква миризмите, което значи, че от пържената риба няма да им и диря.
Доказано е, че РИБАТА защищава от това заболяване
Неписано предписание е най-малко един път в седмицата на трапезата си да сервира риба. Няма значение каква ще бъде тя и по какъв начин сме решили да я п...

Ако обаче преди този момент мариновате продукта с подправки по желание и прясно изцеден лимонен сок още повече ще претъпите миризмите. Времето, в което е целесъобразно да мариновате рибата, е 30 минути в ледник.

Придържайте се към тези препоръки и сме сигурни, че всякога, в който ви се похапва златисто изпържена риба, ще си я приготвяте, без да се страхувате, че по-късно домът ви ще попие от неприятната миризма.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР