Пълнолуние във Водолей- 1 август 2023 година. Първото пълнолуние за

...
Пълнолуние във Водолей- 1 август 2023 година. Първото пълнолуние за
Коментари Харесай

Пълнолуние във Водолей- 1 август 2023 година

Пълнолуние във Водолей- 1 август 2023 година. Първото пълнолуние за август 2023 година във Водолей ще настъпи на 1 август в 21:31 ч. българско време, в знака на непрекъснати промени, вълново придвижване, нововъведения, ще донесе забавни и непредвидени събития. Второто пълнолуние за календарния месец е на 31 август в знака Риби.

Символът на Водолея
Символът на Водолея – светкавицата, свързваща небето и земята, въплъщава креативния подтик, който е движещата мощ на всевъзможни процеси. Енергията на Водолея е обвързвана с общуването и взаимоотношението на хората в общности, с екипи, тя е сплотяваща и отзивчива. Във Водолей се осъществят групови ползи и се появява осъзната отговорност на индивида към групата. Това е знак за другарство и единение на хората, революционни промени в името на бъдещето.

Главният шеф на Водолей е Уран, вторият шеф е Сатурн
Елементът на Водолея е Въздух, затова този знак е всепроникващ и въздействието му се демонстрира в доста области от нашия живот. Сатурн заземява Водолея, а Уран го издига във висшите ментални сфери и балансирането на тези два правилото е главната задача на Водолея. Трябва да има осъзнатост в използването и осъществяването на всичко извънредно, неизмеримо, ново.

Основният принцип на зодия Водолей е да преодолява всички трудности и да внася нещо ново в света към нас. Като знак на детайла Въздух, Водолеят би трябвало да съобщи своите познания и хрумвания по-нататък на език, който би бил понятен и комфортен освен за него, само че и за неговите почитатели, евентуални възпитаници.
Пълнолунието в този знак ускорява умствените процеси и благоприятни условия на мозъка ни, когато можем да стигнем до ексцентрично, само че градивно решение по най-неочаквани способи.

Девиз: „ Свободен съм! “, „ Всички са свободни “
Мисията на Водолея е придвижване, динамичност, научаване на нови неща, напредък, реализиране на промени, помагане на хората да осъществят фантазиите си. Водолеите са въодушевени от споделената обич към новото и желанието да оказват помощ на човечеството в неговото развиване. Идеите на Водолея в последна сметка трансформират действителността, способстват за еволюционния развой.

Водолеят – един от най-трудните знаци на Зодиака
Водолеят е един от най-трудните знаци на зодиака, непрекъснато загадъчен хората, има и отрицателни прояви. Например, в опит да обнови света към себе си, той може да стигне до такава степен, че да се стреми към смяна в името на самата смяна. Това е знак за непрекъснато търсене, само че не систематично, а импулсивно.

Благодарение на неочаквани прозрения се реализира резултат, също така, без да се отделя време за дълга и упорита работа. Често хората не схващат концепциите на Водолея, от които има доста, само че няма задоволително неизменност и съвестност, с цел да претворят поредно тези хрумвания в действителност.

Всички пълнолуния оказват огромно въздействие върху живота ни и са тясно свързани със протичащото се в природата. След пълнолуние Луната стартира да понижава, което значи, че е време да премахнете всичко излишно от живота си.

Не се опасявайте да измененията това, което е остаряло. Чувствайте се свободни да изхвърляте неща, които наподобяват неизползваеми и към този момент не носят наслаждение от използването.

Пълнолунието във Водолей е идеално за изчистване на обществените мрежи и телефона ви от ненужни контакти, пощата – от към този момент неуместни писма и известия. Това е подобаващият миг да прекъснете токсичните връзки, подправените другари и тези контакти, които опустошават.

Пълнолунието на 1 август ще бъде кулминационната точка на започнатото през лунния месец, който стартира с новолунието във Водолей на 21 януари 2023 година Въпреки това, на пълнолуние в знака на Водолей, не би трябвало да стартирате нещо ново и да допускате световни промени в живота си.

Съсредоточете се върху поправянето на грешките от предишното
Например, помирете се с другар, с който сте изгубили контакт по нелепа причина или се пробвайте да подновите връзките с предходни бизнес сътрудници, с които в никакъв случай не сте съумели да завършите план.

Пълнолунието във Водолей задейства мощна нужда от независимост, както и предпочитание да изоставим всичко, което към този момент не оказва помощ за осъществяване на задачата. Желанието да намерите нещо по-добро, по-интересно може да ви тласне към премеждие, тъй че е значимо да сте наясно с следствията от вашите дейности.

Пълнолунието във Водолей на 1 август ще ви помогне да изчистите главата си от отрицателни мисли и да започнете процеса на основаване на удобно пространство. Периодът на намаляваща луна до 16 август е удобен за интелектуална активност. Време е да се вслушате в това, което подсъзнанието ви споделя, да разчитате на логичен разсъждения и да вземете най-хубавото решение за бъдещето.

Пълнолунието във Водолей на фона на ретроградна Венера
Пълнолунието във Водолей на фона на ретроградна Венера в противоположния знак на зодиака – в Лъв, ни кара да преоценим полезностите по въпросите на любовта, партньорството, самооценката, както и другарствата. Тези хора, с които сте вървели по пътя на живота известно време, могат да се покажат от непредвидена и не най-хубавата страна. Много хора стартират да осъзнават кое е в действителност скъпото в живота им и по какъв начин вярно да подреждат целите си.

Това пълнолуние демонстрира по какъв начин можем да възобновим живота си посредством връзките си с други хора, присъединение към общности и групи по ползи, потребление на ресурсите на интернет пространството и обществените мрежи. Вероятно в близко бъдеще ще се появят вътрешни блокове, проблеми и страхове, само че по време на намаляваща луна е по-лесно да се отървете от тях.

Телец и Скорпион са под интензивни аспекти от Пълнолунието във Водолей
Може да чувствате, че другите не ви виждат и подценяват като персона. Възможни са спорове с другари и съидейници, които ще се проточат дълго време. За да избегнете противен поврат на събитията, по-добре е да не планирате нищо значимо за 31 юли – 2 август, отложете значимите неща и се насладете на спокойна отмора, другарство с деца и обичания човек.

Пространството на Лъв и Водолей е изпълнено с дейна сила, има доста събития от друг темперамент, като цяло човек не скучае. Дори и да попаднете в неприятна обстановка, ще има благоприятни условия да се измъкнете от нея без доста щета за себе си. Не се опасявайте от нищо и не се съмнявайте в личната си мощ и значителност за другите.

В дните на пълнолуние във Водолей вие сте пред останалите!

Не забравяйте обаче, че силата на пълнолунието във Водолей може да ви тласне към ексцентрични дейности, а това постоянно се възприема двусмислено в обществото.

Предстоящите дни преди и след пълнолунието на 1 август са удобни за представителите на знаците: Овен, Близнаци, Везни, Стрелец.

В идеалния случай, в случай че представители на знаците на детайлите на Въздуха (Водолей, Близнаци, Везни) и знаците на детайлите на Огън (Лъв, Стрелец, Овен) се съберат, вършат проекти, обменят хрумвания и вършат нещо потребно за обществото. Пълнолунието във Водолей ще ви изтласка от зоната ви на комфорт.

Прекрасният храм Минакши в Индия

Пълнолуние във Водолей- 1 август 2023 година

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР