ОвенСемейните двойки ще трябва да направят нещо специално, за да

...
ОвенСемейните двойки ще трябва да направят нещо специално, за да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 22 ноември: Раци, опитайте се да инвестирате в недвижими имоти

Овен

Семейните двойки ще би трябвало да създадат нещо особено, с цел да върнат чара в брачния си живот. Всички въпроси, свързани със фамилията, би трябвало да се вземат решение доста тактично и с изцяло умерено отношение. Щатните чиновници ще се опитат да обезпечат най-хубавите си резултати през този ден. Планетарните въздействия ще бъдат позитивни и подкрепящи за вас в работен аспект. Бизнесмените  ще могат да осъществят една печеливша договорка при започване на този ден. Няма да имате проблеми при оправянето със инцидентни и рутинни бизнес разноски.

Телец

Романтичните връзки през днешния ден ще бъдат с взаимното единодушие на двамата сътрудници. Необвързаните ще се насладят на извънредно сантиментално време. Ще се наложи да се въздържате от упреци към някои от своите сътрудници. Трябва да изключите гневността си, защото няма да можете да работите с изтощителни ритми. Днес звездите ви дават инструкции, че ви е нужна сила и блян да се справите с всевъзможни финансови проблеми, които могат да зародят.

Близнаци

Изненадващо ще можете да се насладите на удоволствието от брачния живот в оптималната степен. Общата атмосфера в фамилията ще остане спокойна и хармонична през днешния ден. Вероятно, ще постигнете избрани цели в кариерата си. Преди всичко не допускайте да се разсейвате на работното място и се концентрирайте върху работните си задания. Денят ще ви даде добра опция за реализация във финансовия ви бранш. Имате задоволително време, с цел да помислите в какво и къде да инвестирате.

Рак

Основен проблем в фамилията ви, най - евентуално непрекъснато ще ви държи под стрес. Въпреки вашите честните старания, надали ще съумеете да разрешите проблемите, които провокират потрес. Денят е удобен за привършване на каузи и планове, които са почнали в предишното, само че що се отнася за нови инициативи, този интервал не е подобаващ. Днес, ще бъде удобно да се възползвате от планетарното систематизиране, пробвайте се да инвестирате в недвижими парцели. Така ще увеличите доста месечните си доходи.

Лъв

Днес не би трябвало да пренебрегвате персоналния си живот заради работата си. Трудовият живот е значим за вас. Но подобен е и персоналният живот. Трябва да се погрижите и за двата аспекта. Може да бъдете употребявани като медиатор, който да свърши най-трудната работа, когато става въпрос за водене на диалози с проблематични клиенти. Въоръжете се с самообладание и оставете настрани гневността си. Ако сте изправени пред финансови проблеми, не се тормозете да поискате дребен заем от ваш другар. Най-вероятно няма да ви бъде отказано, както се споделя - другар в потребност се познава.

Дева

В сантименталната сфера през днешния ден ще можете да прекарате отлично време с колегата си. Това ще ви направи щастливи. Важното е да поддържате успокоение в връзките си. Може би проблемите, с които сте се сблъсквали до през днешния ден ще стихнат. Работните полемики ще ви стимулират за по-добра успеваемост в работата. Този ден може да не е подобаващ миг за утвърждение на покупко-продажби или взимане на огромни финансови решения. Възможно е да влезете в спор със фамилната си половинка или бизнес сътрудници.

Везни

Денят ще бъде много условен в персоналният ви проект. Венера  загатва, че вашият любовен и сантиментален живот ще бъдат взискателни. Трябва да се опитате да отговорите на условията по най-хубавия вероятен метод. Вероятно, ще се сблъскате с много лимитирани сътрудници, които ще излеят цялата си завист, само че не се чувствайте длъжни да ги изслушвате до край и да търпите сходно отношение. Има възможност да затегнете колана си малко повече през днешния ден. Не е нужно да се притеснявате, защото финансовото ви положение евентуално ще се усъвършенства през идващите дни.

Скорпион

Влюбените двойки ще прекарат доста сантиментално дружно през днешния ден. Атмосферата в фамилията и връзките ви с околните ви ще останат доста другарски настроени.

Днес е належащо да се понижи вашата враждебност и умерено да се отнесете към рецензията - в случай че има някаква истина в думите на рецензията, тогава би трябвало да работите върху себе си. Препоръчително е да помислите за цялостната капиталова тактика и да я сравните с краткосрочната облага. Тъй като  дълготрайните вложения могат да слагат добра основа за благополучие.        

Стрелец

Ще можете да прекарате доста прелестно време със фамилията и околните си другари. Брачните двойки ще би трябвало да изтърпят още малко време, с цел да угодят на половинката си и да ги поддържат в дружелюбно въодушевление. На работното място за наслада не се обрисуват екстремни  обстановки. С вашият оптимизъм, можете да убедите по-предпазливите и песимистични сътрудници за значимостта и изгодите от ваша тактика или план. Финансовият ви хороскоп като цяло е удобен. Въпреки това се предлага да внимавате за разноските си, постоянно би трябвало да оставите запас от средства.

Козирог

Изглежда, че планетарните въздействия няма да благоприятстват романтиката ви. Много е евентуално да бъдете заети, с цел да се справите с отрицателните паники по отношение на мрачните финансови вероятности. В региона на кариерата, звездите ви поучават да се примирите с обстоятелството, че не всичко води до триумф от първият опит. Нямате право на обезсърчение и неспокойствие. За тези, които се занимават бизнес обвързван с пътешестване, би трябвало да сте в крайник с внезапните промени, които ще ви сервира денят. Бъдете фокусирани, защото предстоят внезапни финансови поврати.

Водолей

Неангажираните ще се усещат доста смутени заради някакво неуместно държание от обичания човек. Вероятно ще бъдат загрижени за честността и истинността на колегата си. Излизате от една сложна за вас фаза в кариерата, тъй че позволете на новите неща да станат част от ежедневните ви задължения. Научете се да работите с нови машини, стратегии и механически средства, защото работата ви ще го изисква. Денят е удобен за дълготрайни контракти. За да приведете финансовите си проекти и планове в някакъв ред за постигането на добър оборот, би трябвало да деянията по-голямо внимание и старание.

Риби

Семейните двойки ще прекарат красиво сантиментално време дружно. Отзивчивото отношение, проявено от половинката им, ще бъде причина за техния възторг и благополучие. Днес, ще работите доста бързо и ще преминете настойчиво през всички задължения, само че се замислете дали имате ясна и съответна цел. Не действайте на направления, а се насочете към съответно нещо. Има възможност да сте настроени песимистично по отношение на финансите през този ден. Опитайте да си вдъхнете доверие и ще се убедите, че сте на прав път във финансово отношение.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР