ОвенПрез този ден ще усетите, че никой не би могъл

...
ОвенПрез този ден ще усетите, че никой не би могъл
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 15 април: Лъвове, не давайте пари назаем!

Овен
През този ден ще усетите, че никой не би могъл да пречупи вашата позиция, да измененията самите себе си, да вършите неща директно силите си. Нещата имат корени и клони, делата имат край и начало. Днес евентуално ще се наложи да обърнете изключително внимание на вашата активност. Малко повече старание през днешния ден, може да ви води до прогрес в кариерата, а за какво не и до повишение на заплатата ви. Нови клиенти могат да се извърнат към вас за огромни поръчки или услуги в една, или друга област, тъй че ще бъде добре да се възползвате оптимално. Като цяло, вашите финансови шансове през днешния ден са доста позитивни.
Телец

Когато появилият се шанс не се управлява от вас, надлежно няма и да ви е от изгода. Също по този начин не залагайте на тази карта, че сте късметлии, тъй като шансът може и да ви напусне. Не бъдете безгрижни към шанса си през днешния ден в персонален проект. Не се обрисуват проблеми с сътрудници или с клиенти. Проявете повече еластичност, с цел да подобрите своят коефициент за потребна активност. Не се претоварвайте с доста работа през този ден. Въпреки това, изгответе си финансов проект за деяние, направете съответните изследвания и сондирайте мнение с вашите бизнес сътрудници.

Близнаци

Вашите упования може да ви дадат ентусиазъм, което ще ви държи стимулирани през днешния ден. Стига да сте сигурни, че триумфа е нещо, което е неизбежно, тогава е изцяло допустимо да се случи. Може би, ще имате опция да останете мощните на деня. Този ден евентуално ще си изпъни обещанието, за  дълго чакан и подобаващ триумф, самопризнание, заслуги и облаги за вас. Денят е подобаващ за взимане на заем, в случай че смятате да разширите бизнеса си. Уверете се, че сте подготвили изрядно всички документи преди да посетите банката.

Рак

Има възможност да се подадете на страсти, рискувайки някои области в персоналния си живот. Не са изключени спорове с колегата в връзките, заради които доста е евентуално да се окажете пред разлъка. Не предприемайте сходни стъпки, до момента в който не се успокоите. Тези, които са работно ангажирани с документи да бъдат доста деликатни, тъй като денят е подготвя към неприятни изненади, като груби неточности да вземем за пример. През този ден финансите ще бъдат относителни. Има възможност да не ви доставят поръчаната стока в точния момент или въобще да не бъде доставена, това несъмнено ще утежни паричният поток. Въпреки това може да очаквате деен интерес от страна на клиенти.

Лъв

Планетите ще ви „ пробудят “ и насърчат да проведете бездънен и логичен диалог с колегата ви, който ще ви накара да се замислите за дребните, само че значими неща в живота ви, които му придават повече живец, доставяйки ви наслада. Представлявате скъп кадър за работният колектив и доста хора ще разчитат на вас през днешния ден. Не позволявайте напрежението да ви извади отвън надзор и се пробвайте да притъпите избухливото си въодушевление. Не е добра концепция през днешния ден да съчувствате на приятелите ви и безусловно да давате пари назаем. Има огромна възможност жестът ви да бъде пропуснат и сумата да не ви бъде върната.

Дева

Днес ще има доста сходни хрумвания, сред желанията ви и  позитивните въздействия от планетите, тъй че в случай че желаете да опитате да извършите нещо, коефициентът на потребно деяние ще бъде единствено във ваша изгода. Многобройните часове, които прекарвате на работното си място, усърдният ви труд и постоянството ви заслужават самопризнание от шефовете ви. Всеки, който изкарва прехраната си с почтен труд като вас заслужава признателност и хвалба. Грешката, която може да допуснете през днешния ден по отношение на финансите си е да си купувате скъпи продукти, с които желаете да демонстрирате висок стандарт на живот, какъвто евентуално нямате, единствено, с цел да се докажете пред приятелите ви.

Везни

Препоръчително е първо да помислите върху това, което ще извършите, преди да сте го създали. Защото действието е разследване, което може да повлияе доста зле или добре, според от авансово проведеният ви проект. В случай, че през днешния ден осъзнаете, по какъв начин да се справите със своите неконтролируеми страсти, сигурно ще пожънете триумфи в работата си. Обърнете особено внимание на тези сътрудници, които ще се опитат да станат част от вашето близко обграждане, някои от предложенията им ще са обещаващи за екипна работа. Финансовото ви положение през днешния ден е устойчиво и ще ви се дават прелестни благоприятни условия за спомагателни доходи. Ще впечатлите клиентите и сътрудниците, с които работите с професионалните ви знания.

Скорпион

Очаква ви ден изпълнен с неприятни вести и промени в персонален проект. Може би, не сте ги очаквали, само че най-вероятно ще са подбудени от вашите дейности в предходните дни. Ще има и позитивни промени, само че този път бъдете деликатни, какво вършиме и какво говорите. Вероятно през днешния ден ще стигнете до извода, че работата е нещо без което не можете. Не бива да я възприемате като тежест, тъй като ви храни. Помислете си добре, какъв брой безработни чакат единствено да се откажете. Отделете средства през този ден, с цел да ги похарчите за персоналният си фонд. Похарчете малко пари за себе си - това ще промени сивото работно всекидневие.

Стрелец

Този ден може и да не ви донесе най-приятните упования. Вероятно някой ще ви каже истината в очите, която е мъчителна за вас. Или различен съзнателно ще стартира да се подвизава в минусите ви. Такива обстановки ще са от изгода за вас, с цел да стъпите крепко на земята. В случай, че ви бъде препоръчана алтернатива за спомагателен приход или нова работна позиция, приемете я на момента. Работата, която ще вършите евентуално ще бъде добре заплатена. Днес ще се наложи доста деликатно да балансирате с парите  си. Най-вече се уверете, че получавате това, за което сте вложили парите си. В противоположен случай може да очаквате доста съществени загуби.

Козирог

Вероятно ще останете разочаровани и евентуално ще сте незабележими  през този ден. По опция игнорирайте тези, които не ви отразяват и не виждат даже и най-дребните промени при вас. Търсете хората, които изпитват на първо място почитание към вас. Ваши възможни неточности на работното място, завистта на вашите сътрудници и непредвидени проблеми, сигурно ще се окажат спънка в работен проект. Не очаквайте бързо разрешаване на проблемите, свързани с професионалните ви проекти. Финансови проблеми могат да ви причинят известни неприятности. Трудностите ще ви оказват помощ да докажете това, на което сте способни.

Водолей

Вдъхновението, което ще получите сутринта би трябвало да придобие някаква форма допустимо най-скоро, защото следобяд ентусиазмът ви ще се изпари и няма да съумеете да развихрите въображението си. Така, че свършете уговорките си по опция по-рано. Вероятно, носталгията по празничните дни ще ви навести през този ден в работата. При опция се отървете от тези усеща, тъй като може да си останете единствено с бленуващите мемоари и фрапантно орязана заплата. През този ден, евентуално ще се притесните за негативният ви банков баланс гушещ се в портфейлът ви, като че ли сънувате ужасяващ призрачен сън, от който не можете да се отървете. Потърсете варианти да намалите това напрежение.

Риби

Вероятно през днешния ден можете да се сблъскате със силата на скептицизма. Може би ще деянията ленивост по отношение на домашните задължения, излизане на вън с другари или да отложите значима среща. Ще се наложи да вземете някои решения свързани с работата ви, само че изборът не постоянно ще бъде явно елементарен. Приемете този незабавен сигнал като знак, с цел да укрепите самочувствието си и да се уверите. След като проучите пазарите деликатно и към този момент имате цялата налична информация, и сте обмислили три пъти решението си, би трябвало да инвестирате  добра сума. Също по този начин може да опитате шанса си в хазарта.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР