ОвенПреживявате това, което на пръв поглед изглежда доста критично състояние

...
ОвенПреживявате това, което на пръв поглед изглежда доста критично състояние
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 4 май: Деви, пробвайте с нов подход!

Овен

Преживявате това, което на пръв взор наподобява много сериозно положение на нещата. Преди всичко не позволявайте обстановката да излезе отвън надзор или да бъде претрупана. Реагирайте умерено и премислено на всичко, което наподобява неприятно или съчетано с възприятията, които основава. Тези разстройства скоро изчезват без действителни вреди.

Телец

Имате проблеми с концентрацията върху ежедневните отговорности. Въпреки че е мъчно да се мотивирате, не се отчайвайте прекалено много, когато нещата не се развият съгласно упованията ви. Ако дадете всичко от себе си, евентуално ще имате стеснен триумф, тъй че не очаквайте прекалено много. Когато възстановите самообладанието си, сте по-уверени, че нещата се усъвършенстват доста.

Близнаци

Разчитайки на здравия си здрав разсъдък, вие оставате в контрола върху вземането на решения, като в същото време обмисляте кои дейности са най-подходящи за вас. Изследвайки същинската специфичност на обсъждания въпрос, от време на време установявате, че действителните обстоятелства или числа прикриват повече, в сравнение с разкриват, в последна сметка вашият избор е подсъзнателен и заздравен от вашия инстинкт.

Рак

По-често, в сравнение с очаквате, ви е мъчно да решите сред увереността и известна въздържаност. Размишляването върху предишното ви оказва помощ да оцените относителните преимущества на всевъзможни компликации. Определяйки някои като незначителни, вие сте по-спокойни в обстановката си и затова изпитвате доста по-малко опозиция от хората, с които живеете.

Лъв

Ако нещо не се получи, не се обвинявайте ненужно, евентуално актуалните условия са съзаклятнически против вас. Направете си равносметка, поглезете се малко и оставете нещата да си вървят. Понякога пораждат следващи обстановки, които отварят изцяло нови благоприятни условия и осъзнават, че това е най-подходящият миг, в който можете да приложите силата си.

Дева

Независимо какъв брой пробвате, вашата нормална тактика за решение на проблеми не усъвършенства нещата. Подходът, който нормално приемате, се проваля и ви слага в неуместна обстановка. Алтернативна тактика е да се откажете от нормалната си тактичност и да опитате нещо ново. Само като вършиме това сами, евентуално ще намерите излаз от това, което наподобява като неразрешимо положение на нещата.

Везни

Каквото и да предприемете, наподобява се получава добре и всеки, с който влизате в контакт, се възхищава на ентусиазма и експертизата, които показвате, давайки добре пристигнал подтик на вашето самочувствие. Уверете се, че почитате тези, които ви се възхищават и не се държат егоистично, въпреки всичко може да се нуждаете от тяхната непрекъсната поддръжка, в случай че нещата не се развият съгласно упованията.

Скорпион

Вие сте в положение да мотивирате другите, само че вниманието към личните ви потребности е към момента значимо, когато задачите ви са толкоз близки и по-ясни от всеки път. Вашият деятелен метод е инфекциозен и приет от другите; няма причина да не празнувате вашите хрумвания. Не позволявайте това да стане ваше признато държание, чувствате се енергични, само че прекалено много от положителния живот е нездравословно за вашето здраве.

Стрелец

Вашето успокоение и убеденост ви обезпечават натурален източник на жизнеспособност. Дори неподходящите условия наподобява не са проблем за вас. Потопете се в живота без съмнение. Пригответе се за нещо особено, защото близките са очаровани от вашата спонтанност. Не ви липсват искащи поддръжници, с които елементарно ще стартирате планове.

Козирог

Чувствате се изцяло спокойни със себе си и с нещата, които вършиме. Други виждат това и то се отразява на околните ви. Използвайте опциите, които имате, с цел да се свържете с хора с сходно мислене и комбинирайте проектите си с предложенията, които те вършат, с нов съсредоточен оптимизъм. Каквото и да е изглеждало непостижимо преди, наподобява изцяло налично.

Водолей

Вашият възторг е видим. Използвайте способността си да убеждавате, с цел да демонстрирате на колегата си какъв брой чувствате към него. Организирайте специфична изненада, с цел да стимулирате приятните усеща посред ви. Когато комбинирате непринуденото си отношение и организационните качества, които притежавате, главният резултат е да създадете прелестно чувство за непоклатимост посред ви.

Риби

Чувствате се много темпераментни, избягвайте всевъзможни борби с хората, на които държите най-вече, те избират да не приказват с вас по този начин или другояче, защото вашето въодушевление единствено води до недоразумения. Вместо това концентрирайте всичките си старания върху елементарни рутинни неща, наподобява другите не схващат за какво се държите по този метод, не се тормозете прекалено много – настроенията идват и си отиват.

 *Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели  от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР