ОУКЛАНД, Калифорния (AP) — Много фенове на Оукланд Колизеум все

...
ОУКЛАНД, Калифорния (AP) — Много фенове на Оукланд Колизеум все
Коментари Харесай

Феновете на Оукланд Атлетикс бойкотират откриването на домакините извън стадиона в знак на протест срещу преместването на Лас Вегас

ОУКЛАНД, Калифорния (AP) — Много почитатели на Оукланд Колизеум към момента се мотаеха на паркинга, когато Алекс Ууд направи първото подаване на сезона за Атлетикс против Кливланд Гардиънс.

И те нямаха никакво желание да влизат на стадиона.

В знак на митинг против плануваното пренасяне на А в Лас Вегас през 2028 година фенските групи проведоха протест на откриването на домакините в четвъртък, купувайки билети за мача, с цел да провеждат блок празненство отвън стадиона.

Половин час преди първия мач на мача стотици почитатели се събраха в далечния ъгъл на паркинга. Те демонстрираха тениски и флагове с надпис „ Продавам “, хвърляха чували с фасул по карикатури на ръководители на екипи — в това число притежателя Джон Фишър и президента Дейв Кавал — и танцуваха на музика онлайн, до момента в който хапваха вечеря от камиони за храна.

„ Всеки е в толкоз положително въодушевление, тъй като всички сме тук за едно и също нещо, ” сподели Едуард Силва, студент в щата Сан Хосе и обожател на A през целия живот. „ Всеки знае...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР