Отворихме широко вратите на Общината за вашите проблеми, за вашите

...
Отворихме широко вратите на Общината за вашите проблеми, за вашите
Коментари Харесай

Инж. Венцислав Гърменов: Жителите на община Разлог са най-важни! В моята работа диалога с тях е приоритет, както и решаването на техните проблеми!

Отворихме необятно вратите на Общината за вашите проблеми, за вашите хрумвания и оферти. Вслушахме се във всяка рецензия и поставихме преди всичко публичния интерес. За година и половина Община Разлог осъществя хиляди действия, ориентирани към възстановяване живота на всички нас. Инициативите „ Безопасна и здрава среда “, „ Подобряване регулацията на придвижването “, „ Разлог е преживяване “ и доста други са единствено дребна част от забележимата страна на ръководството. Останалото е ежедневна работа върху възстановяване административното обслужване на жителите, разработване на планове за европейско финансиране, благоустрояване на селата, грижа за общинското опазване на здравето, привличане на вложения.

През миналата година и половина аз и моят екип не се огънахме пред компликациите на времето. Не си позволихме да пропилеем нито ден в напъните да оправдаем упованията на всички вас, нашите съграждани. Живеем във времена, в които на подозрение се подлагат изконни полезности, времена, в които постоянно се объркваме кое е истина и кое неистина. Затова би трябвало крепко да се държим за корените и традициите си, да ги пазим и съхраняваме като реликва, тъй като по този начин ще си дадем сметка кои са значимите неща в нашия живот.

Вярвам, че нашата община има бъдеще, което ще градим всички дружно. Разлог живее с пулса и очакванията на всеки един от нас. Колкото повече фантазии имаме за нашата община, толкоз по-лесно ще бъде да намерим вярната посока, която да следваме. Разлог е град от древността, само че и на бъдещето. Вярвам, че доста скоро цялата община Разлог ще стартира да се съизмерва с най-модерните европейски общини.

През последната година и половина ръководех Общинска администрация Разлог и с помощта на насъбрания ми административен опит, още от първия работен ден като кмет, бях наясно с визията за развиването на община Разлог, за работата на Общинска администрация, бях подготвен за открит разговор с бизнеса и хората.

Година и половина е прекомерно малко време - с цел да бъде разпрострат един управнически капацитет. Но това бе и изцяло задоволително, с цел да покажем с моя екип, че даже в изискванията на несигурна вътрешна и външна икономическа и политически стихии - успяхме да подобрим благоустрояването на цялата община. Доказахме, че Община Разлог има капацитет и опция за положително ръководство и насочихме вашето внимание към децентрализацията - с цел да водиш сполучлива районна политика. Защото това ще ни помогне доста, с цел да се оправим с провокациите и с динамичните промени.

Първото и най-важно нещо, което започнах е да имам открит и почтен разговор с хората. Защото единствено по този начин можеш да научиш освен какви са проблемите им, само че и кои от тях би трябвало да се решат по най-бързия метод. За мен постоянно е била извънредно значима връзката с хората и по селата. И с помощта на тези наши старания успяхме да решим някои от най-неотложните проблеми в съответните обитаеми места.

Погледът към идните години е ориентиран в посока Разлог да обособи високотехнологични зони, които ще трансфорат общината в една от най-бързо разрастващите български общини. Посоката за развиване на община Разлог е да бъде все по-подходящо място за живот на локалното население и желана туристическа дестинация.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

ВИЖТЕ ЛИНК КЪМ ВИДЕО: -

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР