Отвлеченият от влечуги Ф. Кинсела: Те нямаха състрадание, нито най-малко

...
Отвлеченият от влечуги Ф. Кинсела: Те нямаха състрадание, нито най-малко
Коментари Харесай

Отвлеченият от влечуги Ф. Кинсела: `Те нямаха състрадание, нито най-малко съчувствие!`

Отвлеченият от влечуги Ф. Кинсела: „ Те нямаха съчувствие, нито минимум състрадание! “В Съединените щати има известно паранормално радио “Coast to Coast AM ”. Много хора, които са претърпели похищение от извънземни, се показват там, разказвайки своите истории.Наскоро, един от тях е британецът Филип Кинсела, който е похитен през 1989 година, откакто се прибира от работа в Бедфордшир, Англия.Според Филип, той си лежащ, а измежду нощ внезапно се събудил от покачване във въздуха и привличане в НЛО, след което изгубва схващане. Събужда се гол, легнал на нещо като легло, а до него стояли същества, сходни на влечуги.Филип има брат близнак – Роналд, и съгласно него, когато е похитен, Роналд е изпаднал в положение, сходно на транс.
Филип споделя: “Следващото нещо, което си припомням е, че бях в някаква здравна стая. Беше затъмнено и доста горещо. Бях гол. Когато се обърнах надясно, видях нещо, което мога да опиша единствено като, колкото и смешно да звучи, три влечуги, които бяха в гъста мъгла. Бях изцяло ужасяващ, изключително когато открих, че в долната част на тялото ми е конфигуриран някакъв инструмент. “Филип е замаян, объркан и ужасяващ. Започва да крещи и да моли „ инструмента “ да бъде изваден от него.Четете още: Мийюки Хатояма, Първата дама на Япония: `Отвличана съм от извънземни!` (видео)Той продължава: “Просто желаех това нещо да излезе от мен, тъй като изглеждаше извънредно органично. Но тези създания, каквито и да бяха те, нямаха съчувствие, нито минимум състрадание. ”Тогава до него се появява „ малко създание от вида на Сивите “, след което странното устройство изчезва, а ремъците, връзващи Филип, се откачат. Трите влечуги също изчезват.

 02264606 - Отвлеченият от влечуги Ф. Кинсела: `Те нямаха съчувствие, нито минимум състрадание!`
Сивият извънземен заповядва на Филип да стане и да се облече, като в същото време поддържа връзка с него, употребявайки телепатия. След това, същият Сив съпровожда Филип на Земята до леглото му.„ На идващия ден имах физически следи по тялото. Брат ми откри три триъгълни следи зад дясното ми ухо, три следи на дясната ми ръка, а също по този начин имах щедро кървене от носа от дясната ноздра, което спря едвам две години по-късно … “Както по-късно Филип схванал, неговият брат близнак Роналд също бил похитен от извънземни, само че по-рано, през 1982 година Той не споделя детайлности от историята на брат си.Филип споделя, че и до през днешния ден не може да се отърси от ужаса, който е претърпял.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР