Отскоро посетителите на Айфеловата кула забелязват нови допълнение към вечните

...
Отскоро посетителите на Айфеловата кула забелязват нови допълнение към вечните
Коментари Харесай

Волейбол под Айфеловата кула и коне във Версай. Париж вече се подготвя за Олимпийските игри

Отскоро посетителите на Айфеловата кула виждат нови допълнение към безконечните гледки в Париж. Става дума за железни постройки и пясък единствено на няколко метра от известната забележителност. Особената панорама обаче е там с основателна причина - и тя е провеждането на Олимпийските игри това лято.

Пред Айфеловата кула към този момент се построява краткотраен стадион с 12 000 места, в който ще се организират срещите по плажен волейбол на Игрите през 2023 година

Подобни строителни планове се появяват и на други известни места в града. Само за четири месеца уредниците ще построят осем краткотрайни обекта, които ще обезпечат към 70 хиляди места, споделя изданието " Financial Times ".

Скейтбордисти и танцьори по брей денс ще се състезават на площад " Конкорд ". Стрелците с лък ще се съревновават в така наречен Дом на инвалидите (Les Invalides) - комплекс от здания в Париж, който включва музеи и военни монументи.

Конните състезатели ще препускат край двореца Версай. Градините на двореца ще бъдат краткотрайно оборудвани за провеждането на няколко надпревари по конен спорт и съвременен петобой. Временна открита сцена, обградена от няколко трибуни, ще побере хиляди фенове.

Всички тези решения са част от високорисковия залог с висока облага, изработен през 2017 година - когато френската столица кандидатства да бъде хазаин на Олимпийските игри.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР