Отличието идва от изпълняващия функцията главен прокурор Борислав Сарафов, по

...
Отличието идва от изпълняващия функцията главен прокурор Борислав Сарафов, по
Коментари Харесай

Наградиха районния прокурор на Бургас за разследването срещу сириеца каналджия, убил с автобус двама полицаи

Отличието идва от изпълняващия функционалността основен прокурор Борислав Сарафов, по предложение на окръжния прокурор Георги Чинев

Изпълняващият функционалността основен прокурор Борислав Сарафов награди районния прокурор на Бургас Мария Маркова. Призът бе връчен за прояения висок професионализъм и образцово осъществяване на служебните отговорности по случая с следствието против сирийския емигрант, който през август м.г. умъртви двамата доблестни бургаски служители на реда Йордан Илиев и Атанас Градев с рейс.

Досъдебно произвеждане бе формирано по отделени материали от досъдебното произвеждане, по което обвинен за причиняване гибелта на двама полицейски чиновници е сирийският жител Омар Аднан.

Прокурор Мария Маркова има повече от 27 години юридически стаж. Тя е приключила висшето си юридическо обучение в БСУ. Над девет години от професионалния и път са минали като „ следовател “ в Районна следствена служба-Айтос, а останалата част от кариерата й е минала като прокурор в Районна прокуратура-Бургас, която и управлява през последната година.

Прокурор Маркова е наградена с отличие „ Служебна признателност “ и грамота. Предложението за премията е направил окръжният прокурор на Бургас – Георги Чинев. В него той е показал, че освен в работата си по съответното досъдебно произвеждане, само че и през цялата си кариера прокурор Маркова извършва служебните си отговорности с старание и старание. Прокурор Чинев е показал още, че наградената има неоспорими професионални умения и работи дейно за издигане престижа на правосъдната власт.

Присъденото отличие бе връчено от прокурор Георги Чинев, който насочи към прокурор Мария Маркова пожелания за здраве и триумф.  

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР