Откакто стана ясно, че Деси Банова и Росен Плевнелиев са

...
Откакто стана ясно, че Деси Банова и Росен Плевнелиев са
Коментари Харесай

Всичко Лъсна Току-Що, Не Е Както Се Представи! Изненадващ Пълен Обрат С Деси Банова И Плевнелиев!

Откакто стана ясно, че Деси Банова и Росен Плевнелиев са новата световна двойка, всяка детайлност към връзката им е супер настояща. Преди дни се заприказва, че двамата към този момент населяват едно жилище. президентът живее в необятен апартамент в затворен комплекс, издигнат от неговата строителна компания. Но, става известно, във въпросния дом към момента не се е нанесла красивата синоптичка.

Вероятно поради нездравия медиен интерес към тях, евентуално и поради желанието им да не избързват, Деси Банова и Плевнелиев към момента не живеят на фамилни начала. Все отново, двамата са двойка единствено от няколко месеца. А до момента в който някои към този момент ги насочиха към венчилото, в действителност те даже не живеят под един покрив към сегашния миг.

Красивата синоптичка бе засечена да се прибира в дома си след работния ден. Той завършва следобяд и Деси Банова има малко време и за себе си. В множеството случаи го уплътнява с извършване на покупки и разходки. А съвършената си фигура дължи освен на спорта, само че и на здравословното хранене. Затова и за никого не е изненада, че в пазарските й торби има най-вече плодове и ядки, написа bgdnes.bg.

В последните дни синоптичката избира да не се появява много-много на публични места, тъй като всички погледи са вперени в нея. Заради големия интерес към нея и Плевнелиев, Деси Банова даже си разреши да си вземе отпуска късно. Колегите й я познават като същинска работохоличка, а в последно време безусловно не може да си събере мислите.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР