Отборите на Алжир и Ангола направиха равенство 1:1 в среща

...
Отборите на Алжир и Ангола направиха равенство 1:1 в среща
Коментари Харесай

Алжир с грешна стъпка срещу Ангола

Отборите на Алжир и Ангола направиха тъждество 1:1 в среща от група " С " на Купата на африканските народи. Алжирците бяха в ролята на любимец, само че не съумяха да вземат трите точки в първия си мач от шампионата.

Алжир стартира със самочувствие. Шампионът от 2019 година можеше да открие резултата в самото начало на срещата, само че Фарес Шаиби шутира над напречната греда от воле. Скоро по-късно пропуск направи и Рияд Марез. Звездата на " пустинните лисици " нанесе фалцов удар, избавен от стража на Ангола Неблу.

В 18-ата минута Бунеджа беше изведен зад отбраната и с доста техничен изстрел опъна мрежата. До почивката алжирците имаха и други благоприятни условия, само че не съумяха да си обезпечат по-голяма преднина. 

В 65-ата минута Набил Бенталеб фаулира в наказателното поле резервата Мабулулу. Потърпевшият самичък извърши дузпата. Топката се удари в напречната греда и мина зад голлинията - 1:1.

Алжир натисна в минутите до края на мача, само че по този начин и не съумя да стигне до втори гол, с който да грабне трите точки.

Цял мач за Ангола изигра някогашният полузащитник на Лудогорец Мануел Шоу, който понастоящем играе за израелския Макаби Хайфа, до момента в който някогашният вратар на Славия и ЦСКА Райс М‘Боли остана неизползвана запаса за Алжир.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР