Отборът на Рома измъкна драматично равенство 2:2 в последните секунди

...
Отборът на Рома измъкна драматично равенство 2:2 в последните секунди
Коментари Харесай

Рома измъкна точка във Флоренция с гол в края и спасена дузпа

Отборът на Рома измъкна трагично тъждество 2:2 в последните секунди при гостуването си на Фиорентина във Флоренция в мач от 28-ия кръг на Серия А. Римските „ вълци “ са с 48 точки и заемат пета позиция в класирането, като изостават единствено на 3 от четвъртото място, където се намира Болоня. Фиорентина е осми с 43 пункта.

Лука Раниери откри резултата за " виолетовите " в 19-ата минута, само че Усем Ауар изравни след удар с глава в 58-ата минута. Роландо Мандрагора още веднъж изведе домакините напред в 69-ата минута, откакто бе най-съобразителен при безредие в противниковото наказателно поле. 

Малко по-късно Фиорентина получи опция да реши всичко в мача. За нарушаване на Леандро Паредес бе отсъдена дузпа в интерес на „ виолетовите “, само че ударът на Кристиано Бираги от бялата точка бе отразен от Миле Свилар. 

Драмата настъпи в последните секунди на спомагателното време на срещата, когато  Диего Йоренте  с удар от въздуха осъществя изравнителен гол за воденият от Даниеле де Роси отбор на Рома.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР