Отборът на Ел Ей Лейкърс записа първи успех от началото

...
Отборът на Ел Ей Лейкърс записа първи успех от началото
Коментари Харесай

Ел Ей Лейкърс обърна Денвър за първа победа през сезона

Отборът на Ел Ей Лейкърс записа първи триумф от началото на сезона в НБА, откакто победи Денвър Нъгетс със 121:110 вкъщи. Езерняците изгубиха първите си пет мача от акцията и бяха единственият отбор без победа в Лигата, само че демонстрираха темперамент, с цел да стигнат до поврат против Никола Йокич и компания.

Двукратният MVP и неговите съотборници започнаха по-уверено в сцена " Crypto.com " и дръпнаха с 10 в средата на първата част, след което позволиха поврат, само че още веднъж подвигнаха оборотите в третата четвъртина и поведоха с осем точки. Домакините дадоха отговор с изключителна серия от 17 следващи точки, с която поеха надзор над събитията и затвориха мача.

ЛеБрон Джеймс приключи с 26 точки, 6 битки и 8 асистенции за успеха, Антъни Дейвис се регистрира с 23 точки и 15 битки, а Ръсел Уестбрук се включи от пейката за 18 точки, 8 битки и 8 асистенции. За Нъгетс над всички бе Йокич с 23 точки, 14 битки и 6 асистенции, а Джамал Мъри добави 21 точки. Лейкърс, които от началото на сезона имат проблем със стрелбата, този път вкараха 47,9 % от изстрелите си, в това число 13/30 от тройката, до момента в който гостите стреляха 42,7 %.

" Имахме потребност да потвърдим това на себе си. Не на света, не на медиите, трябваше да го потвърдим на себе си. Страхотно е по какъв начин отговорихме на предизвикването довечера ", разяснява треньорът на Лейкърс Дарвин Хам, за който този сезон е дебютен в специалността.

С този триумф Лейкърс отлепи от дъното на класирането на Запад с баланс 1-5, до момента в който Денвър заема осма позиция в същата конференция с актив 4-3.

Останалите резултати:

Клипърс - Пеликанс 91:112

Селтикс - Уизардс 112:94

Кавалиърс - Никс 121:108

Пистънс - Уориърс 128:114

Спърс - Тимбърулвс 107:98

Маверикс - Меджик 114:105

Сънс - Рокетс 124:109.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР