Отборът на Борусия Мьонхенгладбах надви с 3:1 Бохум в мча

...
Отборът на Борусия Мьонхенгладбах надви с 3:1 Бохум в мча
Коментари Харесай

Борусия Мьонхенгладбах си тръгна с трите точки от Бохум

Отборът на Борусия Мьонхенгладбах надделя с 3:1 Бохум в мча от 6-ия кръг на Бундеслигата. Трите попадения на гостите паднаха още през първата част и взеха решение развоя на срещата.

В 27-ата минута Аласан Плеа пусна пас към Флориан Нойхаус, който стреля от границата на наказателното поле, а топката се озова в долния ляв ъгъл на вратата.

Десет минути по-късно този път Плеа означи, откакто засече центриране на Максимилиан Вьобер и с мощен удар с глава прати топката в мрежата.

В продълженията на първото полувреме Плеа продължи да свети, откакто се измъкна от отбраната на Бохум и от ръба на пеналтерията оформи класическото 3:0.

Домакините означиха попадение в 68-ата минута, когато Антони Лосила бе оставен самичък в наказателното поле на Мьонхенгладбах. Той резервира самообладание и означи.

Дълбоко в продълженията Бохум стигна и до още един гол. Отново Лосила се ориентира най-добре и изпрати избита топка във вратата на гостите за 2:3. Голът обаче бе анулиран след обзор с ВАР поради нарушаване в офанзива.

И двата тима се намират в долната част на класирането, като Бохум има едвам 3 точки и заема 15-ата позиция, а Борусия Мьонхенгладбах е с две места напред и две точки повече.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР