Отборът на Байерн (Мюнхен) направи важна крачка към поредна титла

...
Отборът на Байерн (Мюнхен) направи важна крачка към поредна титла
Коментари Харесай

Байерн смачка по навик Шалке и направи важна крачка към титлата

Отборът на Байерн (Мюнхен) направи значима крачка към поредна купа в немската Бундеслига. Селекцията на Томас Тухел придвижи напрежението в редиците на преследвача Борусия (Дортмунд), разбивайки по табиет Шалке 04 с 6:0. По този метод клубът събра 68 точки, два кръга преди края на сезона.
 Важен футболист се завръща в игра за Байерн
Важен футболист се завръща в игра за Байерн

Чупо-Мотинг още веднъж тренира със своите сътрудници

Домакините стартираха мощно и след серия от голови положения стигнаха до предстоящото попадение в 21-ата минута. Мюлер направи положително разиграване със Сане, след което матира Шволов с акуратен шут от границата на наказателното поле. До почивката преднината беше удвоена, а Йошуа Кимих беше безапелационен от дузпата.

Байерн не отстъпи от педала на газта и продължи да мачка. В 50-ата Жоао Кансело направи за смях Караман по фланга, след което пусна за Гнабри, а той след един спомагателен финт прониза гелзенкирхенци. Шоуто на №7 продължи и в 66-ата той надбяга ветерана Мая Йошида, с цел да осъществя ловко за 5:0.
 Снимка 618064
Източник:

В края на срещата остана време и за младия френски стрелец Матс Тел, който трябваше да благодари за асистенцията на Джамал Мусиала. Секунди преди последния съдийски сигнал, Садио Мане остави отпечатък върху срещата, макар появяването си на терена едвам в 85-ата минута, подавайки на Мазрауи, който оформи отличното 6:0.

Шалке се намира на баражното 16-то място в подреждането, а провалянето на " кралскосините " е отлична вест за Щутгарт, който при победа на следващия ден над Байер (Леверкузен) на следващия ден може да се измъкне от зоната на изпадащите.
 Шаби Алонсо ще води Байер (Леверкузен) и през идващия сезон
Шаби Алонсо ще води Байер (Леверкузен) и през идващия сезон

" Има контракт и сме спокойни " съобщи Симон Ролфес
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР