От утре до 21 май за ремонт на фуги на

...
От утре до 21 май за ремонт на фуги на
Коментари Харесай

Опасност на пътя? Ремонт на мост на АМ „Тракия“ затруднява движението от Бургас в посока София

От на следващия ден до 21 май за ремонт на фуги на мостово оборудване се трансформира организацията на придвижване в посока София при 339-ти км на Автомагистрала „ Тракия “ . Трафикът ще се реализира в двете посоки в платното за Бургас. За осъществяването на ремонтните действия ще бъде затворен сектор от към 150 метра . Предвижда се при нужда и по преценка на „ Пътна полиция “ краткотрайно да се вкарва реверсивно придвижване, с което да се улесни пътуването в правата. Това оповестиха от Агенция „ Пътна инфраструктура “ /АПИ/.

Ремонтните действия на фугите на мостовото оборудване са нужни , с цел да се обезпечи сигурността на придвижване през летните месеци, когато трафикът ще е доста по-интензивен.

АПИ се извинява на водачите за породеното стеснение и ги моли да пътуват деликатно, да следват прецизно поставената пътна сигнализация, да съблюдават отдалеченост и да не подхващат рискови изпреварвания, застрашаващи сигурността на останалите пътуващи. Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Удовлетворени ли сме от работата и заплащането си? И буди ли терзание ИИ в работещите?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР