От първи септември започвам работа. В момента си почивам и

...
От първи септември започвам работа. В момента си почивам и
Коментари Харесай

Шеф Токев проговори за затвора

" От първи септември стартирам работа. В момента си почивам и презареждам батериите. Всеки може да ме откри, не се укривам и съзнавам грешката си. "

Това показа пред " България Днес " топ готвачът Андре Токев, който излезе предварително от пандиза. Той изтърпя четири месеца и 16 дни от наказването - седем месеца затвор, което му бе наложено откакто на 30 октомври м.г. бе заловен да кара пийнал на Околовръстното в София.

" Вътре в пандиза не е ваучър, само че съм удовлетворен, че съумях с дребното артикули и равнището на готвене да науча хората, които работят там по какъв начин да ги употребяват, сътворих привички и дисциплинираност. Когато влязох в столовата нямаше доста хора. След моето идване към този момент всички я посещават. Най-хубавото е, че храната в пандиза към този момент не се изхвърля, както се споделя, не се дава на прасетата ".

Освен че трансформирал питателните привички на хората вътре, Токев основал план за социализиране на всички - да играят на видео игри, да вземат участие в тимове в разнообразни спортове.

" Всичко, което ми се случи, за мене урок и аз си го научих. Смятам присъдата си за обективна ", споделя Токев
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР