От невъзможно гладка кожа до бляскави партита, в последно време

...
От невъзможно гладка кожа до бляскави партита, в последно време
Коментари Харесай

5 неща, за които всички лъжем в социалните мрежи! И каква е истината

От невероятно гладка кожа до блестящи празненства, напоследък мнозина се опълчиха на нереалистичните стандарти, които инфлуенсърите постановат онлайн. Но не лъжем ли и всички ние в обществените мрежи? Ето пет неща, за които бихме могли да бъдем по-честни:

За какво мечтаят Нина Димитрова и Боби Манекена? Пиленцата от Монако за бъдещето си

“Папарашките ” фотоси

Класика в Instagram са фотосите вид “хванат в крачка ”, на които повърхностно гледаме в далечината... и просто ей по този начин, инцидентно, изглеждаме супер. Истината е, че зад тези “небрежни ” фрагменти постоянно седи най-малко десетминутна фотосесия, в която някой наш другар (или гадже, или сестра...) е бил малтретиран да ни снима още веднъж и още веднъж, до момента в който се харесаме. Но хей, най-малко фрагментът е #безфилтър: това го прави най-малко ненапълно достоверен, нали?!

Социалният активизъм

Живеем в ерата на онлайн активизма, което е супер, само че от време на време е и малко... подправено. Веднъж трансформирали се в гореща тематика, доста дела стават наложителна част от онлайн фийдовете на всички ни: познати, които до през вчерашния ден са яли кюфтета и за закуска, през днешния ден се изричат в отбрана на правата на глиганите. Тъжното е, че един път щом отмине трендът, доста от тези начинания биват забравени, а множеството им почитатели се придвижват към идната “кауза ”, с която да подобрят имиджа си...

 

TikTok-ърка захвърли сутиен с задача и танц, роди се viral тренд

Закуската ни

Да споделим фотография на зелено смути в Instagram (последвана от кадър на утринната ни тренировка) може да ни накара да изглеждаме като същински #лайфстайл инфлуенсърки. Повечето от нас обаче пропущат да упоменат и за мазния #дюнерсмайонеза, който са яли след дискотеката нощес... Както се споделя: истината е в салдото!

Вкусът ни за музика

Често нямаме самообладание да постнем във Фейсбук за готината инди рок група, която сме разкрили неотдавна, или пък ъндърграунд хаус диджея, с който се запознахме в Ибица. Малцина обаче от нас демонстрират същия възторг да споделят за компилацията “Турбо ретро чалга шлагери ”, под звуците на която се надпиваме с другари в петък вечер... Нека бъдем почтени: музикалният усет на всички ни си има “красива ” и “грозна ” страна, като втората не е нещо, за което обичаме да си признаваме онлайн!

Виж още: TikTok фразите, които би трябвало да знаете непременно! Какво значат " cheugy " и " simp "?

Вдъхновяващите цитати

Проблемът на крилатите мисли онлайн е, че рядко практикуваме това, което по този начин решително проповядваме в обществените мрежи. “Не си губи времето с хора, които не те правят оценка ”: добре де, Веси, ти тогава за какво към този момент трети път се събираш със същия загубеняк?

Изображение: https://www.istockphoto.com/

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР