От известно време насам конфликтът между Бони и Софи Маринова

...
От известно време насам конфликтът между Бони и Софи Маринова
Коментари Харесай

Бони проговори за краха на приятелството й със Софи Маринова

От известно време насам спорът сред Бони и Софи Маринова тресе чалга сектора и е съществена тематика на диалог. Всеизвестен е фактът, че и двете певици са от ромски генезис и са толкова близки приятелки, че са като сестри. Така и не излиза наяве обаче по кое време и за какво връзките им, са се трансформирали.

 

По всяка възможност даже нямаше да се разбере, че двете са скарани, в случай че не се бе появил клип от празненство, на който ясно се вижда по какъв начин Бони подценява музикален привет от колежката си. Изпълнителката на „ Клада от пристрастеност “ означи, че видеото, което е провокирало отрицателни настроения, е било пуснато от пиарът на Софи Маринова, което пък я наранило в допълнение.

 

Въпросният клип е сниман на ваучър във връзка ромската Василица. Певиците били поканени от брачна половинка на тяхна колежка. От клипа е видно, че до момента в който извисява глас, Софи Маринова отива до маса, на която са седнали Мис България 1998 година – Наталия Гуркова, Бони и други

Софи първо поздравява миската, след което и колежката си, която обаче е забила взор в телефона си.

На поздрава: „ Бони, за доста години! “, изречен от Софи, Бони даже не си прави труда да я огледа, а единствено махва ръка, като че ли й е досадно и има по-важни неща за извършване сега.

„ Да сте ми живи и здрави “, добавя ромската перла, преди да напусне създалата се неловка обстановка.

 

По време на изява през март, Бони посочи, че направеният от нея жест не бил към Софи, а към прочут, който бил застанал до нея и викал името й. Тъй като Бони била заета с телефона си, махнала с ръка да не я занимава тъкмо в този миг.

 

Тези дни в подкаста на Ивка Бейбе, Бони съобщи, че гледала телефона си, защото имала нещо доста значимо и побърза да посочи, че е друга повода, заради която не е приела поздрава от колежката си.

„ Ако фактически Софи е имала потребност да ме види, би могла да пристъпи още две крачки и да каже: Абе, Бонче, гледаш си в телефона. Как си? “.

Факт е обаче, че този вид наподобява мъчно изпълним минимум поради това, че Софи се изявява на празненство с доста посетители и с цел да изрече всички тези думи, ще би трябвало да прекъсне песента. 

 

Бони обаче не крие, че е доста афектирана на Софи. Макар да не споделя повода, не пропусна да изтъкне, че доста я обичала и през годините е направила доста за нея. През 20-те години, в които очевидно са били приятелки, Бони си давала и последните пари на Софи, тъй като имала потребност.

 

Не пропусна да изтъкне и обстоятелството, че щерка й Михаела е учила за двама, с цел да оказва помощ на Лоренцо в учебно заведение. Бони даже акцентира, че постоянно отменяла приятелката си в грижите за сина й. От дребен гледала Лоренцо по този начин, както щерка й.

И въпреки изрично да отхвърля да разкрие повода за разваленото другарство, Бони показва, че няма неприятни планове и усеща към Софи и не таи завист и злоба към нея, както неведнъж се е коментирало.

В последна сметка изрази вяра, че както се е случвало да й звъни в сложни обстановки, с цел да я увери в поддръжката си, по този начин и Софи може да й върне жеста.

„ Ако не се е самозабравила, че сме приятелки и колежки, дори като сестри, може да ми звънне да почистим нещата, макар че аз не съм ги предизвикала. Тя доста добре знае… “, съобщи Бони.

 

Посочва, че е афектирана и от метода, по който разтърсената им дружба е станала публично притежание, визирайки обстоятелството, че точно пиарът на Софи е пуснал видеото с пропуснатия от Бони привет в обществената мрежа и даже написал: „ Да видиш почитание “.

 

Твърди, че не се сърди и добавя, че в случай че той или тя, са имали потребност от това, няма проблем. Не мисли, че е хубаво да се основават сходни интриги и е безсмислено… „ Абе, циганка съм, само че циганските номера не ги обичам… Не обичам интригите. Всичките ми другари знаят, че не съм подправена и съм откровена. Дори и тя знае! “. 

 

Не пропусна несъмнено и да напомни, че е доказвала другарството си със Софи в продължение на две десетилетия и е била предана и чистосърдечна.

Твърди, че постоянно е прощавала и е била доброжелателна, каквито и неточности да е правила Софи, тъй като в другарството не трябва да има изменничество, обири, задкулисие и престореност.

 

На този стадий няма реакция на думите на Бони от страна на приятелката й Софи Маринова.

Мълвата в сектора носи, че гласовитата певица, която постоянно е страняла от интриги, кавги и разправии, отказвала да влиза в спор с Бони и в никакъв случай не би си разрешила да каже неприятна дума за нея или за който и да било.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР