От групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет поискаха извънредно

...
От групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет поискаха извънредно
Коментари Харесай

Общинските съветници от ГЕРБ в СОС искат извънредно заседание и оставката на зам.-кмета по транспорта

От групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет желаеха изключително съвещание след. Общинските съветници от ГЕРБ не престават да упорстват и за оставката на заместник-кмета по превоз Илиян Павлов. Такова е настояването и на групата на Българска социалистическа партия.

Антон Хекимян, общински консултант от ГЕРБ-СДС: " Никой от нас и от тези, които стачкуват не е против велоалеи, бус ленти, реогранизация на придвижването, тя обаче би трябвало да бъде направена законно. "

Прошко Прошков, общински консултант от ГЕРБ-СДС: " Затова желаеме да изслушаме кмета и екипа му, само че след вчерашното решение пътя е един - да рапортува ограничения и дейности за възобновяване на законността в града и да даде гаранция, че няма да има повече дейности, които вредят и основават публично напрежение. "

Кметът на София Васил Терзиев разгласи, че Столична община ще апелира решението. Той написа във Facebook, че се надява Върховният административен съд да се произнесе толкоз бързо, колкото и първата инстанция.




Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР