От Фейсбук профила на Сергей Петров – Араджиони, политически анализатор

...
От Фейсбук профила на Сергей Петров – Араджиони, политически анализатор
Коментари Харесай

ДБ и ПП опитали да ползват организации, посрещащи украинци, да си съберат хора за манифестацията

От Facebook профила на Сергей Петров – Араджиони, политически анализатор
Демократична България и Политическа партия се пробваха несполучливо да употребяват организации, които се занимават интензивно с посрещането на украински бежанци, с цел да съберат повече хора на манифестацията си в поддръжка на кабинета.

И това е огромна низост.

Истината е, че тези с фиксация върху „ морала и полезностите “, са тези, които са склонни да плюят на всичко, с цел да реализиран някакви политически цели.

Бързичко ще напомня няколко неща:

- Кабинет с присъединяване на Българска социалистическа партия, които направиха всичко допустимо да НЕ помогнем на Украйна и да се скрием зад „ военно-техническа помощ “, която няма по какъв начин да окажем;

- Кабинет, с присъединяване на Българска социалистическа партия, /наследник на Българска комунистическа партия, в случай че някой е забравил/ издигнала сегашния президент на България Румен Радев, след съвещания с не какъв да е, а точно Леонид Решетников.

- Кабинет, в който министри на Политическа партия пробваха да оправдаят тоталния си неуспех в оправянето с бежанския поток, като трансферират отговорността на самите бежанци;

Можете да разкажете тези неща на бежанците, вместо манипулативно да ги въвличате в процеси, които са им непознати. Съдбата на политическите сили се вземат решение от българските жители, на които законите дават съответните права.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР