От Фейсбук профила на Ангелина Летникова Кметските избори може да

...
От Фейсбук профила на Ангелина Летникова Кметските избори може да
Коментари Харесай

Летникова: Егоцентричните протуберанси на Борис Бонев трябва да бъдат сведени до минимум

От Facebook профила на Ангелина Летникова
Кметските избори може да ги завоюват ГЕРБ, в случай че от Демократична България, Политическа партия, Секретен сътрудник и Екипа на София не се задействат бързичко.

Слушах новия претендент за кмет на ГЕРБ, Георги Георгиев. Интелигентен, спретнат, тънък, с извънредно богат речник, харизматичен. Говори подредено, мъдро и градивно. С доста равномерен и мек глас - безусловно слушаем. Умело трансферира топката в полето на ЦГМ. И напълно насочи отговорността към тях. Също трансферира отговорността към другите политически сили за въпросните непопулярни и неприятно работещи решения за градски превоз. Никога до момента в живота си не съм чувала претендент на ГЕРБ да приказва толкоз прибрано, свястно, мъдро и подредено. Абстрахирам се от това че не претърпявам Фандъкова и имам алергия към ГЕРБ и че в никакъв случай не съм гласувала за тях. Искам да обърна внимание на това какъв брой ловко този човек развива реториката си.

Говори по какъв начин,,внимателно’’ следели какво споделят хората и прочие

Говори за,,политическа криза’’, приказва по какъв начин трябвало да,,бъдат положителни стопани на града’’, по какъв начин Политическа партия са,,експериментатори’’ и,,продавачи на надежда’’. Изключително мощна, доста добре построена и манипулативна изразителност. Нарече Борис Бонев,,ифлуенсър’’, който,,качва колажи’’.

По адрес на Политическа партия съобщи:,,Банкрутът на един политически стартъп’’. Говори безшумно, обрано, неистерично, не изпада непрекъснато в нервна рецесия и не се пеняви. Хладнокръвен гербер от нов вид.

Това, което се пробвам да ви кажа е, че за пръв път ГЕРБ имат извънредно мощна кандидатура за кмет. Тази кандидатура е толкоз постоянна, че тя умерено би могла и да не бъде единствено кандидатура. ГЕРБ сега бият по точки Демократична България, Политическа партия, Спаси София и Екипа на София по два параграфа:

1. Извадиха претендента си задоволително рано на ярко

2. И и въобще имат претендент

Може да не ви кефи, може да ви нервира, може да нададете писък до луната, само че това е реалност.

Искрено се надявам Демократична България и Продължаваме промяната дружно със Спаси София и Екипа на София да излязат с една задоволително мощна, съответна и вдъхновяваща фигура за кмет, която да събере задоволително гласове, тъй като Георги Георгиев е извънредно мощен претендент. Подчертавам още веднъж: неистеричен и невряскащ. Хладнокръвен. Всъщност толкоз е мощен, че даже мисля, че го виждам по какъв начин отива на балотажа. Не ми харесва. И това не е доста добре за София. Надявам се също тази необятна коалиция да излезе с този претендент НАВРЕМЕ, а не ДВА МЕСЕЦА преди изборите.

Политиката е тактика и се надявам Демократична България, Политическа партия, Секретен сътрудник и Европейски Съюз да приложат вярната такава, тъй като другояче неприятно й се написа на София. Надявям се егоцентричните протуберанси на нарцистичния Борис Бонев да бъдат сведени до хигиеничен най-малко, крещящо скандалните, пагубни и посредствени мижави кандидатури като жалкия Игнатов от последния път, който нито е от София, нито е образован, нито може да си декорира личния дом, а по мои данни от вътрешен източник от Демократична България, Игнатов е един от двамата от Демократична България общински съветници дружно с Грети Стефанова от Демократична България, дали своят вот за отпадане на картата за една линия и картата за метро, да послужат като обица на ухото. И да не приказваме за предлагането на Игнатов върху ПСА да се изпише нацисткия девиз,,България над всичко’’.

Надявам се този колосален фал да е послужил за урок на Демократична България, а Политическа партия да се научат, че единствено тъй като някой е предприемач и е фрашкан с пари, не го прави добър претендент за нещо друго с изключение на за предприемач и най-сетне, но в действителност най-сетне Любо Георгиев от Екипа на София да излезе на ярко. Не поради друго, а тъй като аз персонално не се сещам за по-добра кандидатура от него за кмет. Защото на Георги Георгиев може да противостои единствено някой също толкоз обран, спретнат, образован, тънък и разумен претендент. И това е Любо Георгиев. Това за мен е бъдещият кмет на София. Интелигентен. Образован. С убеденост. Спокойствие. Човек живял и учил по целия свят. Решил да се върне в София, с цел да я направи зелена, красива и по-хубава за живот. Експерт в региона си. Пълен със страхотни хрумвания за градоустройството на София и с голям екип от специалисти.

Дали ще бъде определен от необятната коалиция, дали егото на Демократична България и егото на Бонев няма да счупи всичко надве, уповавам се този път - не. И занапред доста ясно декларирам - тука еготриповете би трябвало да се понижат. От всички страни. Малко да се снишим. Малко да се пооберем. Малко да създадем крачка настрана. Да сме скромни и диалогични. Това важи най-много за пуяците от Демократична България и основният пъчещ се хипстър-паун Борис Бонев. Ако желаеме да не дадем София на ГЕРБ. Ако не желаеме улиците ни да не престават да наподобяват на нищо. И в случай че желаеме кражбите и ремонтите на ремонтите да спрат. И София да замязя на естествен европейски град.

Допълнително предлагам от Демократична България да затворят краткотрайно някъде на платена отмора в Родопите Мирчев и Цонева от демократичното отровно трио, с цел да не може да взимат значими решения идващите няколко месеца, Бонев да укроти малко злобната си войнстваща нападателна фракция от мяукащи сиямски гей котенца във Фейсбук, а Политическа партия да си загърбят малко промотирането на бизнесменчетата, с които са правили покупко-продажби или които са им правили дарения и мисля, че ще имаме напълно действителен късмет за естествен спор и за естествен негерберски кмет на София.

Аз персонално се надявам това да е Любо Георгиев. Даже ми звучи крепко: Георгиев против Георгиев.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР