От днес дългоочакваната научна фантастика Кралството на планетата на маймуните

...
От днес дългоочакваната научна фантастика Кралството на планетата на маймуните
Коментари Харесай

Гледайте Кралството на планетата на маймуните на IMAX само в Кино Арена в Гранд Мол Варна

От през днешния ден дълго чаканата научна фантастика Кралството на планетата на маймуните излиза на IMAX, а билетите са налични на касите на Кино Арена и онлайн.

Филмът ни придвижва в спиращо дъха ново кралство, където ориста на човечеството виси на косъм. На фона на зашеметяващи образни резултати продукцията препуска през комплицирани политически пейзажи и морални алтернативи, като в последна сметка слага фундаментални въпроси за нашата същина и ориста на планета ни.

Действието на кино лентата ни води няколко генерации след ръководството на Цезар, когато маймуните към този момент са доминантният тип, живеещ в естетика, а хората претърпяват като диваци, спотайващи се в сенките. Когато нов деспотичен водач се прогласява за първия крал на приматите и стартира да гради своята империя, младото шимпанзе Ноа се насочва на рисково странствуване, което ще сложи под въпрос всичко, което знае за предишното, и ще го накара да направи избор, който ще предопредели бъдещето както на маймуните, по този начин и на хората.

" Цезар е съвсем религиозна фигура, а Проксимус приема името Цезар, тъй като това е най-високата купа в маймунското общество “, споделя Кевин Дюранд, който играе Проксимус. " Това е самопровъзгласяване, реализирано с всички нужни средства, с цел да се подсигурява, че маймуните ще продължат да се развиват. Така че виждате въздействието и еволюцията на това, което е оставил Цезар. И както във всеки фрагмент от човешката история, постоянно се появява някакъв тиранин, който плаши всички, с цел да му повярват. “

Ексклузивен филмов откъс разкрива нов взор към героите в продължението на трилогията и ни потапя в завладяващата галактика на Кралството на планетата на маймуните , като в същото време загатва за част от тематиките, които са все по-актуални от всеки път и ще се разпрострат пред нас единствено на огромния екран. Сложният роман изследва природата на водачеството и битката за превъзходство, власт, оцеляването и последствията от безконтролните упоритости.

https://www.youtube.com/watch?v=mwW0w9L7QLU

Режисьор на Кралството на планетата на маймуните е Уес Бол (трилогията Лабиринтът), по сюжет на Патрик Ейсън (Война на световете), Джош Фрийдман, Рик Джафа (Аватар: Природата на водата) и Аманда Силвър (Prey). В функциите са Оуен Тийг, Фрея Алън, Кевин Дюранд, Питър Мейкън, Уилям Х. Мейси и други

Изживейте Кралството на планетата на маймуните от 10 май на IMAX.

 

 

 

 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР