От четвъртък до неделя на конна база Фригопан“, село

...
От четвъртък до неделя на конна база  Фригопан“, село
Коментари Харесай

Световна купа по конен спорт предстои в България тази седмица

От четвъртък до неделя на конна база „ Фригопан “, село Царацово, Пловдив ще се организира Световната купа – 2 звезди по прескачане на трудности и в нея досега са декларирани близо 150 коня и състезатели от България и чужбина.

Различните тествания ще бъдат в границите на четири дни, като конкуренциите ще се проведат на съвършен паркур с обща повърхност от 4350 квадратни метра. Най-добрите наши ездачи ще вземат присъединяване, като измежду тях са: Ангел Няголов, Ивайло Бонев, Антон Дацински, Руслан Петков при мъжете и надарените ни млади състезатели Елиза Чолакова, Ивана Ангелова, Ая Митева и Десислава Миланова. Предстоящата Световна купа ще бъде подготовка за Европейското състезание тази година, като извоюваните точки ще бъдат добавяни и за международната класация. Освен това влиятелната конкуренция в Царацово е и олимпийска подготовка за Париж следващата година.

„ Очакваме доста мощно показване от всички състезатели. Ще бъде доста оспорвано, тъй като се печелят точки за Олимпиадата, европейско състезание и международната класация. Това е последният огромен конгрес преди полуфинала за купата на Нациите в Австрия. Домакини са конна база „ Фригопан “ и от няколко месеца насам тече сериозна подготовка за събитието. Сигурен съм, че ще бъдем още веднъж за образец с гостоприемството си и отличните условия за конете и състезателите. Използвам случая да поканя и хората обичащи конния спорт да заповядат в Царацово и да гледат онлайн. Входът ще бъде безвъзмезден “, показа доктор Крум Рашков – вицепрезидент на БФ Конен спорт.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР